Dea Đurđević
Promo
Dea Đurđević

Promo

Foto: Promo

Voditeljka nije krila sreću što je ponovo sela u belu stolicu odakle informiše gledaoce i ulepšava im jutra. Dea je tom prilikom istakla da je ponovo kod kuće.

- Vratila sam se kući! To je taj utisak! Napokon kod kuće. Toliko sam srećna što vidim ove divne ljude. Ponovo mi je tu moja divna režija, tu su mi svi moji kamermani, svi su nekako oko mene fenomenalni jutros bili. Jutros su me svi dočekali, pa su me doveli u studio, pa sam dobila doručak, dobila sam da pijem, a ono što ne smem da pijem su isključili. Pa sam dobila cveće, torte... Zaista nemam reči, koliko je lepo vratiti se kući... Ja sam se stvarno osećala kao da sam svako jutro tu, koliko ste svi brinuli o meni, koliko ste me zvali, zaista ste bili sjajni - rekla je Dea. Tokom Deinog prvog jutarnjeg programa nakon pauze, uključivao se i njen verenik, a naš kolega novinar Mladen Mijatović. U jednom od svojih javljanja Mladen je izjavio: "Dobro jutro, našem najboljem jutru", a ove emotivne reči svog izabranika Dea je prokomentarisala.

Dea Đurđević

Promo

Foto: Promo

- Da, ovo je zaista naše najbolje jutro! Ovo je jutro kada se sve vraća u normalu, napokon! Posle toliko mučenja i svega što smo preživeli, vraćamo se u normalu - priča voditeljka, a zatim smo saznali kako je izgledalo njeno veče pred povratak u jutarnji:

- Sinoć sam bila sa mamom i drugaricama, ćaskale smo, družile smo se i u jednom trenutku kažem: "Ej, već je dvanaest, moram da spavam, sutra radim", kakav čudan osećaj posle toliko vremena - izjavila je Đurđevićeva. Za kraj nas je zanimalo i kako je izgledao susret Dee Đurđević i Predraga Sarape ovoga jutra.

- Sarapa se izbezumio kada me je video. On me je juče video, juče sam došla da pripremimo program i jutros mu je bilo čudno kada sam se pojavila. Valjda je navikao da bude sam gospodar studija, ali nema, vratila se kraljica! - izjavila je Dea sa osmehom na licu.

Dea Đurđević

Promo

Foto: Promo