Miloš Biković
Dejan Briza
Miloš Biković

Dejan Briza

Miloš Biković, Foto: Dejan Briza

Miloš Biković, aktivan je na društvenim mrežama i često putem njih komunicira sa svojim obožavaocima.

Na Tviteru je osvanuo šaljiv tvit, a popularni glumac ga je prokomentarisao i time nasmejao mnoge korisnike društvenih mreža.

- Pokačio sam se jednom sa Bikovićem u kafani i pitam ga "Alo bre, šta glumiš ti?" I on počne da mi nabraja gde je sve glumio... Smorio sam se posle - napisao je korisnik Tvitera, a onda mu je Miloš odgovorio, i to pitanje:

- Jesam li se barem dobro držao? - upitao ga je Biković.

PROČITAJTE JOŠ:

- Slušao sam tvoje nabrajanje do "Vratiće se rode", posle nisam mogao više da te slušam, a morao sam da palim na poslednji noćni bus - odgovorio je momak.

- Kako to da nisam krenuo za tobom da ti nabrajam? - bio je znatiželjan Miloš.

Miloš Biković

Printscreen

Miloš Biković, Foto: Printscreen

- Bio sam u kondiciji tada, uspeo sam da pobegnem, ali si mi zato poslao zvučnu poruku na Vacapu dužine 17 minuta - dečko je imao spreman odgovor.

- Znači imam i tvoj broj? - zanimalo je Bikovića.

- Imaš me, upisan sam kao... - za kraj je odgovorio momak.

Progovorili roditelji povređene srpske manekenke! Otkrili ISTINU, evo kroz kakav PAKAO je Simona prošla zbog vijetnamskog MILIJARDERA!

AUTOR: D.R DATUM I VREME: 22.08.2019. 10:50 - 22.08.2019. 11:06 Simona Andrejić (25), jedna od najpoznatijih srpskih manekenki koja poslednjih godina živi i radi u Americi, teško je povređena u stravičnoj nesreći koja se dogodila na imanju vijetnamskog milijardera Čina Čua (53).

 

BONUS VIDEO:

Katarina Grujić po prvi put otkrila detalje iz bolničke sobe!