Maja Berović
E-Stock
Maja Berović

E-Stock

Maja Berović, Foto: E-Stock

Bend pevačice Maje Berović u subotu je posle koncerta u Mostaru napadnut vatrenim oružijem! Naime, nakon velikog koncerta u pomenutom gradu, Majin bend krenuo je u hotel, a tokom vožnje, nepoznate osobe sa dva motora i fantomkama na glavama iz vatrenih oružija sa prigušivačema ispalilo je nekoliko hitaca u točkove i probušila sve četire gume na kombi vozilu u kojem su bili članovi benda.

Maja Berović

Screenshoot Youtube

Maja Berović, Foto: Screenshoot Youtube

U tom trenutku Maja Berović se nalazila u drugom vozilu i ostala je u šoku kada je videla da ispred nje osobe na motoru pucaju u kombi u pokretu. Niko od članova bend nije povređen, a svi su bili u šoku zbog čitav situacije koja je odigrala u svega nekoliko minuta. Na lice mesta je izašla lokalna policija koja je obavila uviđa. Ovim povodom za medije, Maja je prokomentarisala čitav slučaj:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Iskreno, u šoku sam bila kada sam shvatila šta se dogodilo. U zemlji u kojoj sam rođena gledala sam sopstvenim očima kako bez bilo kakvog razloga i povoda neko puca na kombi u kojem se nalazi moj bend. Pri tome, niko ne zna šta je razlog čitavom događaju da tako nešto uradi i time ugrozi život svih. Niko od nas nije mogao da nasluti da će do ovoga doći, a niko nije imao ni povoda da učini ovakvu stvar. Prošlo je skoro sedam dana od čitavog slučaja i još uvek čekamo zvanične rezultate policijske istrage. Izuzeno mi je žao, blago rečeno, neprijatnosti koji su doživeli moji najbliži saradnici. Jedva čekam da cela priča dobije svoj zvanični epilog - izjavila je ovim povodom Maja.

Karići i Marići uživali na JAHTI! Dok jedan par razmenjuje nežnosti, on se nervira jer ne zna gde mu je žena! (FOTO)

AUTOR: Danijel Rakočević DATUM I VREME: 16.08.2019. 13:47 Zaljubljeni kao prvog dana... Milanka i Bogoljub Karić, Foto: Alo! Bogoljub Karić i Milomir Marić tradicionalno zajedno provode leto na Crnogorskom primorju, a naš paparaco uhvatio ih je tokom jednog sunčanog popodneva dok su se spremali da se na luksuznoj jahti otisnu na pučinu.

 

Sa druge strane, zvanični policijski organi nisu odgovorili na pozive i dali saopštenje povodom ovog incidenta.

BONUS VIDEO:

"SOCIJALNI SLUČAJ" Ivanu Marinković izvređali dete, pogledajte kako je on reagovao!