Marija Šerifović
Printscreen
Marija Šerifović

Printscreen/Instagram

Marija Šerifović, Foto: Printscreen/Instagram

-Na momente imala sam utisak kao da nije vanredno stanje u zemlji. S druge strane dobro je da sam imala poslovne obaveze koje su mi skrenule misli sa svakodnevnih stvari i problema. – dodaje Marija.

Uprkos svemu tome, u trenutku kada je trebalo da održi četvrti koncert ,čitav Svet zahvatila je pandemija Korona virusa. Iako je publika tri noći u prepunom Sava Centru uživala u muzičkom performansu Marije Šerifović, planirani četvrti koncert morao je biti pomeren zbog cele situacije u našoj zemlji. Iako je negde centralni događaj pre same pandemije bio koncert “Druga strana ploče Vol 2”, te i da se za njen koncert gotovo uvek tražila karta više, regionalna muzička Zvezda Marija Šerifović rešila je da bez ikakvih dilema u skladu sa preporukama struke i u dogovoru sa organizatorima donese odluku o novom terminu četvrtog koncerta.

Marija Šerifović

Instagram

Marija Šerifović, Foto: Instagram

-Nema razloga pošto-poto žuriti i praviti koncert u okolnostima koje nisu predviđene za to. Tačno je da se postepeno stvari vraćaju u normlane tokove, ali jasno je svima da će se na koncert u zatvorenom prostoru sa više hiljada ljudi za sada sačekati. Ja sam u stalnom kontaktu sa ljudima iz „Melos Estrade“ i “Sava centra”, jer svi imaju razumevanja, a pre svega na prvom mestu je odgvorno ponašanje u skladu sa celom situacijom - dodala je Marija.

Od svega najviše ističe da joj nedostaje energija publika. Kako stvari stoje njena „Druga strana ploče“ zasviraće već 15 oktobra za kada je zakazan novi termin koncerta muzičke zvezde.

-Ono što je najvažnije za ljude koji su kupili karte za četvrti koncert jeste da smo dobili novi datum. Taman kada pritisak i tenzija malo opadnu, u nadi da ćemo dočekati mirnu jesen, onda mu koncert dođe kao pravi pogodak za sve. – ističe Marija.

Marija Šerifović

Printscreen

Marija Šerifović, Foto: Printscreen

S obzirom na rekordno intersovanje publike za njene koncerte, zanimalo nas je da li razmišlja da pored ovog četvrtog, nastavi niz i zakaže novi, još jedan datum.

-Nemojte molim vas, čekajte prvo da održimo ovaj što smo već isplanirali. Sa ove distance daleko mi je i oktobar, ali je važno da se bar nešto dešava po tom pitanju-zaključila je jedina srpska evrovizijska pobednica.

Dakle 15. oktobra zasviraće svoju Drugu stranu ploče, dok će do tada regionlana muzička zvezda vreme provesti u miru i zasluženom odmoru, a isti može samo da prekine rad na novim pesmama i albumu.

Marija Šerifović

Promo

Marija Šerifović, Foto: Promo