Darko Lazić
Nenad Vujanović/Alo!
Darko Lazić i Marina Gagić

Screenshoot Instagram

Darko Lazić i Marina Gagić, Foto: Screenshoot Instagram

Kako je otkrio, u bolnici je proveo nekoliko sati čekajući da se porođaj završi, a njegova verenica sina je rodila prirodnim putem.

PROČITAJTE I:

Darko Lazić

Nenad Vujanović/Alo!

 

 

- Porođaj je krenuo negde oko tri ujutru i od tri ujutru pa sve do sedam i petnaest, kada se Marina porodila, porodica i ja bili smo u bolnici. Marina se porodila u „Narodnom frontu“, prirodnim putem i izgurala je sve to junački. Hvala bogu, sve je prošlo kako treba i svi smo uzbuđeni zbog dolaska tatinog anđela koji je konačno tu - kaže pevač koji sebe smatra idealnim ocem.

Panika zbog bakterije u bolnici

Zbog bakterije koja vlada u bolnici, Darko Lazić nije mogao da se zadrži pored verenice Marine, koja boravi u jednom od apartmana.

- Marina se nalazi u apartmanu gde se odmara, a ja zbog neke bakterije koja vlada u „Narodnog fronta“, nažalost, nisam mogao da ostanem tamo duže. Trudim se da završim sve od obaveza što imam prema Marini i sinu, pa da kasnije proslavim kako treba i dolikuje - navodi Darko koji će veliko slavlje organizovati tek kroz nekoliko dana, kada sve kod kuće bude spremno za izlazak Marine i bebe iz bolnice.

- Aleksejovo rođenje slavimo kod kuće u Brestaču, u krugu porodice i najbližih prijatelja. U sredu ćemo napraviti veliku proslavu u restoranu, pevaću i slaviću do zore sa svim svojim ljudima. Samo da sve pripremimo za bebicu i njen dolazak kući, pa da se okupimo na tom velikom slavlju - zaključuje pevač za „Alo!“.

- Što se tiče toga kakav sam otac, u to ne treba da se ulazi uopšte. Pa da sam sve loše do sada u životu uradio, bio sam upravo onakav otac kakav bi trebalo da budem. Dobar, brižan i posvećen! Kakav sam otac bio Loreni, takav ću da budem i maloj momčini koju sam dobio. Deca će mi zauvek biti na prvom mestu - priča Lazić koji se nada da će maleni Aleksej ličiti kako na Marinu, tako i na njega.

- Ne mogu vam opisati koliko sam srećan i koliko mi je radosti donelo rođenje sina. Još je prerano da bih mogao da procenim na koga liči, ali mogu vam reći da je kao med i da se nadam da će povući najbolje od Marine i mene. Na kraju krajeva, neka je on taji živ i zdrav, a ostalo ćemo sve lako. To je tatina momčina i jedva čekam da ga uzmem u ruke - rekao je pevač za „Alo!“.

Darko Lazić

Screenshot Facebook

Darko Lazić, Foto: Screenshot Facebook