Nada i Mirjana
Alo!
Nada i Mirjana

Alo!

Nada i Mirjana, Foto: Alo!

Rasprava između pevačice Nade Topčagić i bivše ljubavnice Miroslava Ilića, Mirjane Antonović nastala je onda kada je Nada rekla da Devin Antonović nije sin Miroslava Ilića na šta joj je Mirjana odgovorila da joj je bolje da ćuti kako ona ne bi rekla šta je pevačica radila sa Ilićem na turnejama. A sada se Nada opet oglasila ovim povodom.

- Znala sam da će moja izjava da Devin nije Miroslavov sin izazvati haos, jer istina boli. Oni me više ne zanimaju. Bavim se sobom i svojim uspehom, kakav oni nikada neće moći da dostignu. Oni su svi ljubomorni na moj uspeh koji nikada neće imati - rekla je Nada za "Blic".

Mirjana Antonović, Devin

Jošida Masanori

Mirjana Antonović, Devin, Foto: Jošida Masanori

Mirjana Antonović je juče na Fejsbuku, između ostalog, napisala:

- Žena koja stavi lampu na glavu da bi sebi privukla pažnju, nije merodavna. Bolje bi bilo da mene ne provocira, da ne počnem da izjavljujem šta mi je sve Miroslav pričao da je radio sa njom dok ju je vucarao na turneje. Ljubomora je čudna stvar - stoji u njenoj objavi na gorepomenutoj društvenoj mreži.

Komentari (1)

Nada

20.04.2021 16:41

Nado vodi racuna sta pricas jer ja bih rekla da su i tebe vucarali jer ti si alkoholicarka ! Tvoja karijera je nula kao i tvoje kape na glavi - ti nisi ni D od dame vec jedna alapaca !