Saša Popović
Screenshoot Youtube
Saša Popović

Screenshoot Youtube

Saša Popović, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon što je pevač Đorđe David otkrio da ima upalu pluća i da čeka rezultate testa na korona virus, oglasio se čelnik "Grand" produkcije Saša Popović.

On je istakao kako se stalno čuje sa Đorđem, ali i da svi čekaju njegove rezultate.

- Sa Đoletom sam u svakodnevnom telefonskom kontaktu, nadamo se najboljem, čekamo njegove rezultate testa na korona virus. Nadam se da će sve biti u redu i da če brzo izaći iz bolnice budući da ima upalu pluća - rekao je Popović i dodao da su poslednji put članovi žirija sa njim imali kontakt krajem februara.

- I članovi žirija, i ja, sa Đorđem poslednji put smo bili u fizičkom kontaktu 26. februara kada smo snimali Zvezde Granda. Svi smo dobro, zdravi smo, očekujemo da sve ovo prođe i da se svi zajedno vidimo što pre. Najvažnije je da sada svi budemo kod kuće i pobedimo u ovim teškim vremenima. Budite zdravi! - poručio je Popović.

Đorđe David

Nenad Vujanović/Alo!

Đorđe David, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Treći dan sam u bolnici. Prvo na infektivnoj. Danas prebačen na pulmologiju u okviru KC! Upala pluća. Čekam rezultate testa na korona virus! Baš sam bezveze . Jak sam, ali... javljam čim dobijem rezultate! Čuvajte se ljudi! Bože zdravlja! - napisao je pevač.

Saša Popović

Rajko Ristić/Alo!

Saša Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo!