Taki i Maja Marinković
YouTube/printscreen
Taki i Maja Marinković

YouTube/printscreen

Taki i Maja Marinković, Foto: YouTube/printscreen

Radomira Takija Marinkovića ističe da je o Janjušu već sve ispričano, ali je ipak dao sud i za najnoviju situaciju koja je obeležila dan u Beloj kući.

- O njima sam sve rekao, ne mogu više da se ponavljam kao papagaj. Janjuš je jedan nasilan čovek, prevarant i alkoholičar. Popio je na svadbi sam litar viskija. Opet i kocka, krizira kod drveta mudrosti za pare da bi išao u kazino, a zakleo se da to više nikad neće da radi. Sve najgore osobine koje može jedan čovek da ima, to ih ima on. Zavlači tu njegovu lažnu mladu Aleksandru, kao šatro da se zaljubio, a ovamo je pričao da je najgora - ističe Taki.

- Ja neću da branim Maju zato što mi je ćerka, ona je isto đavo neviđeni. To je neka ludačka ljubav između njih. Maja je ljubomorna, ali ona ode u izolaciju, a on ostavi Aleksandru i dođe kod nje u krevet i moli da se pomire. Njemu je kao Maja razorila brak, a kad je gostovao u Amidži šou, javno je priznao da je prevario ženu sa Anom Korać, Ivanom Šopić i ostalim. Nije njegova žena luda što ga je ostavila, spasila se budale. Da tu nisu kamere, ko zna šta bi tu sve bilo, uzdržava se od njih. On preti i Maji i Čorbi, taj je isto klošar neviđeni, smrad jedan, koga ja ne mogu da smislim. Obični foliranti, oni su jedne ženturače koji su tu došli da se svađaju sa devojkama - završio je iznervirani Marinković.

BONUS VIDEO:

Ono što svi komentarišu kako npolju tako i u Beloj kući da je Majin i Janjušev odnos bolestan i da njihovo ponašanje kakvo god bilo više nikoga ne može da iznenadi.

Komentari (5)

Nela

12.04.2021 14:25

Ovaj je gori od ove njegove ludačke... Čoveče ćerka ti je bolesna vodi je na lečenje ne krivi druge! Uništila je prostitucija, nimfomanija, kleptomanija, ovo je šizofrenija ...Leči je i sam se leči...

nena

12.04.2021 14:44

Ajde covece vodi svoje dete da se leci. Pod hitno psihijatrija. Nije njoj niko kriv nego ona ima problem ili juri kadar.

kiza

12.04.2021 15:11

Konju vodi je na lece je.

Dada

12.04.2021 21:21

Kada Taki kaže Maji da je najbolja najlepsa i najpametnija ona nikad ne misli da greši.Njen ego i sujeta rade sve ono što vidimo.Nema tu nikakve ljubavi!!!! Taki dete ti je bolesnije mnogo od Miljane a ako to nisi video nego kriviš drugog isti si kao ona.

mirapav

13.04.2021 01:54

Taki, pa sve mi je jasno. Nije Maja kriva sto je luda, pa ti je podržavas u ludostima. Oboje ste za lečenje. Ona je ludača neviđenih razmera koja misli da je najbolja i najlepša, pretvorila se u plastiku i diči se izgledom, a pritom grebe, ujeda i šutira čoveka kao dovljakuša. Smrad neviđenih razmera.