Ognjen Jelena Duško
printscreen
Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ

Profimedia, Nenad Vujanović

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, Foto: Profimedia, Nenad Vujanović

Posle Vranješa ne veruje u ljubav!

JK se sudeći po jednoj od poslednjih objava nije obradovala cveću koje je povodom Dana zaljubljenih od nepoznate osobe stiglo na njenu na kućnu adresu, zbog čega je nekoliko buketa crvenih ruža završilo u kontejneru. Kako se čini, Karleuša posle ljubavnog kraha dvogodišnje veze koju je imala sa Ognjenom Vranješom ne veruje u ljubav, pa je poslala jasnu poruku svojim pratiocima i ni na koji način nije želela da učestvuje u ljubavnoj euforiji povodom Dana zaljubljenih.

Kako kaže izvor blizak fudbaleru, Vranješ je posle afere shvatio da ne želi da izgubi porodicu i suprugu Danijelu, koja je poslednjih meseci najviše propatila.

PROČITAJTE JOŠ:

- U porno-aferi je najgore prošla Ognjenova žena Danijela. Iako su zajedno od šestog razreda osnovne škole i iako je odavno navikla na sve njegove tajne kombinacije i veze, skandal koji se dogodio sa Karleušom ju je potpuno slomio. Daleko od toga da nije znala za njih dvoje, znala je mnogo pre nego što je sve izašlo u javnost, ali nije ni slutila koliko je Ognjenov i Karleušin odnos bio perverzan i po njenim merilima nemoralan i odvratan. Sve to ju je dosta promenilo i prvi put za više od 15 godina njihove ljubavi nije želela da ga podrži i njihov odnos je zahladneo - priča izvor i otkriva da je Danijelina promena pogodila Ognjena. 

Ognjen i Danijela Vranješ

Screenshoot Instagram

Ognjen i Danijela Vranješ, Foto: Screenshoot Instagram

- Iako u prvi mah nije uzimala za ozbiljno to što joj je Ognjen rekao, ubeđivanje je trajalo danima. Kada ga je sa ćerkicom posetila u Belgiji, odlučili su da zaborave sve što se desilo i poslednji put daju šansu svom braku. Danijela je mužu objasnila da mora da iz korena promeni život, ali da želi drugo dete. Obećao joj je da će dati sve od sebe da bude najbolji suprug i otac, a kako se sada čini, posle nekoliko godina paklenog odnosa počeli su da se vraćaju na pravi put. Svi njihovi dugogodišnji prijatelji se raduju pomirenju i očekuju lepe vesti - zaključuje izvor „Alo!“.

PREPORUČUJEMO I:

JK brani Duškovu ljubavnicu!

Komentari (2)

Jagodinac

15.02.2019 08:14

Samo cija je

Kurve

15.02.2019 08:38

Uvijek rađaju poslije abortusa??!!!