Luna i Anabela
G. Todorović/Alo!
Anabela Atijas

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

Juče je Luna Đogani objavila najavu za spot i novu pesmu "U ljubavi luda".

Ova najava probudila je veliko uzbuđenje kod fanova, ali i kod Lunine majke Anabele koja je ovom prilikom objavila komentar kako bi saopštila koliko je ponosna na svoju kćerku.

PROČITAJTE JOŠ:

- Toliko sam ponosna na ovog mog sina, stajali su tako mnogi osuđivali, istraživali, kao čudnu bubu posmatrali. Danas ona gazi napred svojim dugim nogama, ne okrece se nazad, ne gazi po mrtvima da bi sebi i samo sebi bila heroj. Umesto nje drugi o njoj lepo pričaju, umorna i nejaka širokog osmeha izađe među ljude pleni svojom jednostavnošcu, a ipak tako posebna u gomili onih koji vrište za onim sto nisu imali kroz zivot. Volim te dobri čovece i nije mi žao ni jednog izazova koji sam doživela i proživela kroz tebe i sa tobom. Puno toga je iza nas, a ono sto dolazi je radost. Uživaj sad i u ovom momentu. Uspela si da ostanes svoja, nisi dusu đavolu prodala, sama svoj gazda i sve sto radis radis iz čiste ljubavi, materijalno si uvek stavljala na zadnje mesto to si dokazala kroz 2 godine stavljajuci sebe na izvolite. Sada živis svoje snove čiste kao suza dečija, a onima koji su tu suzu isprljali neka Bog prasta. Budi svoja, budi luda , jedi, voli, moli Bog je veliki.... voli te tvoja mamica i čuvam ti leđa jer to je moja stvar - napisala je Anabela u svojoj objavi.

Luna Đogani

E Stock Caslav Vukojicic

Foto: E Stock Caslav Vukojicic

Podsetimo, Luna Đogani je prošla kroz veliku torturu nakon Zadruge 1, jer je u rijalitiju započela vezu sa oženjenim pevačem Slobom Radanovićem. Ona se našla na meti osuda, a svi su podržali pevačevu tadašnju suprugu Kiju Kockar.

BONUS VIDEO:

Bivši zadrugari posetili naš štand na Sajmu medija, pa otkrili da li ulaze u Zadrugu 3!

 

Komentari (1)

Tetka

09.11.2019 15:25

Bog neka oprosti onima koji su rasturili brak Kiji i Slobi.