Dušica Jakovljević
Printscreen
Dušica Jakovljević

Printscreen

Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen

Voditeljka TV "Pink" Dušica Jakovljević preživela je juče pravu dramu u privatnom životu, budući da je nepoznato lice bombom raznelo džip kojim se ona služila poslednjih meseci, a koji nije u njenom vlasništvu.

Krenule su, međutim, i špekulacije da Jakovljevićeva nakon ovog nemilog događaja neće više voditi rijaliti šou "Zadruga".

Ipak, kako saznaje "Pulsonline", Dušica ostaje na mestu voditelja najgledanijeg rijaliti šou programa, što znači da ćemo je gledati na ružičastoj televiziji već u četvrtak 6. septembra kada počinje "Zadruga 2". To će ujedno biti njeno prvo pojavljivanje u javnosti nakon incidenta.

Komentari (5)

SVI SU ŽELJKOVA REFLEKSIJA?

02.09.2018 16:21

moje mišljenje: bolje, da ne vodi više zadruge - previše iritantna, vznemirena? - živćana? (gestikulacija ruke, noge,glava,glas), ponekad oćito pristrasna ili nepromišljena?, ironićna, sarkastićna....I novinare, da bolje biraju - neke nevtralne, iskrene, objektivne......JER SVI TI SU, nećete verovati - po mom mišljenju - Mitrovićeva REFLEKSIJA!

???

02.09.2018 17:34

@SVI SU ŽELJKOVA REFLEKSIJA? - Shvatili smo da , oni iz rijalitija govore kako im "tata " kaze , direktno ili indirektno .

mima

02.09.2018 19:50

@SVI SU ŽELJKOVA REFLEKSIJA? - samo kad vec pises prvo nauci upotrebu glasa č ,ć...ako vec pljujes onda pljuj pismeno...

nina

02.09.2018 16:27

Sada mi je laknulo, bas sam se bila zabrinula.

Aleks

02.09.2018 18:03

Drago mi je da joj je bolje i da se vraća na posao pošto je stvarno naša najbolja voditeljka i teško da bi neko uspeo da je zameni. Izuzetno inteligentna, visprena i elokventna mlada žena. Sve pohvale za nju! Što se tiče ovog nemilog dogadjaja, samo ona zna kako joj je stvarno, ipak je to velika trauma za nju i njenu porodicu. Verujem da policija dobro radi svoj posao i da će je zaštititi od raznih maloumnika i da se više nijednom novinaru nešto slično ne dogodi.