Luna Đogani
E stock

 

Luna Đogani

E stock

 Foto: E stock

Luna Đogani još jednom je doživela veoma teške momente u životu. Naime, kada su svi mislili da se oporavlja od raskida sa Markom Miljkovićem, dogodila joj se još jedna nevolja.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

And just like that, you find your soulmate❤️

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on Jan 15, 2020 at 7:14am PST

Njen pas Loli se razboleo, zbog čega je Luna bila danima veoma uznemirena, a zbog toga se oglasila i njena majka Anabela koja je apelovala na fanove da Lunu poštede suvišnih komentara i sugestija.

Luna Đogani

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Foto: Alo!/Vladimir Marković

Danas je Lunin pas uspešno operisan i oporavlja se, a ona je ovu srećnu vest podelila sa svojim fanovima.

Luna

Foto: Instagram/printscreen/luna

 Foto: Instagram/printscreen/luna

Pored ove, Luna ima još jednu dobru vest, a to je da se plasirala da učestvuje u drugom krugu izbora za novog izvođača u okviru festivala MAC.

 

Komentari (2)

Mirko

16.01.2020 18:24

Sta je vama. Evo organixujemo peticiju protiv svih listova koji pisu o nemoralnoj devojci. A jos nije NASA. Otac pravi orlove. Sram vas bilo.

Malisa

17.01.2020 15:51

@Mirko - A mi organizujemo protiv tebe peticiju, lažni moralisto. Na koliko si si ti njih naskakala, ali od svih si dobila šut kartu..samo kres partije. Možeš ovu predivnu i dobru devojku da voliš ili ne, ali ona nikoga ne ostavlja ravnodušnim. TOP je riba. Ništa ne radi niti je radila što ne rade druge mlade devojke.Njena intima je njena privatnost.... zato ne balavi i ne prosipaj to malo pilećeš mozga... na lečenje pod hitno, opet si preskočila terapiju...