grupa Leksington
Foto: Promo
grupa Leksington

Foto: Promo

grupa Leksington, Foto: Foto: Promo

Grupa Leksington bend je od svog pojavljivanja na javnoj sceni odmah zapala za oko publici i stekla veliku popularnost. Važe za jedan od najpopularnijih bendova, a pesma kojom su se proslavili jeste „Dobro da nije neko veće zlo“, a ono što malo ko zna jeste da je ova numera prvobitno bila namenjena Emini Jahović.

Emina Jahović

PrntScrn

Emina Jahović, Foto: PrntScrn

Bojan Vasković, frontmen Leksington benda ističe da je numera „Dobro da nije neko veće zlo“, njihova lična karta, a potom je Miloš Vuksanović otkrio kako je zapravo ova pesma došla u njihove ruke i donela im veliku slavu.

– Lična karta definitno. Imamo sreću da smo snimali pesme koje su tog ranga, ali ovo je definitvno numera po kojoj nas šira populacija zna – ispričao je Bojan Vasković, a potom je gitarista Miloš Vuksanović otkrio još detalja.

– Bane Opačić je komponovao tu pesmu u trenutku kada sam ja došao kod njega da se vidimo. Svira on pesmu i kaže on: „Evo radim nešto za Eminu“ i krene da peva i bila je neka druga ženska strofa i krene refren. Mi odmah pošaljemo Bokiju i pitamo ga kako mu se sviđa, on se oduševio. I eto tako, ko pre devojci njegova devojka – ispričao je gitarista Miloš Vuksanović u emisiji.