SPECIJALITET KUĆE: Najveći blamovi poznatih u 2019. godini: Plakaćete od smeha! (VIDEO)

Ovo će se pamtiti.

Zadruga
Foto: YouTube/Printscreen/Alo.rs

U protekloj 2019. godini poznati nisu uspeli baš svaki put da pobegnu "oku" kamere.

Sada ćemo vam predstaviti samo neke od njih.

1. Veljko štipa trudnu Seku za zadnjicu u javnosti.

Seka
Foto: YouTube/Printscreen

2.  Anastasija Ražnatović kupuje u kineskom butiku. Šta ćes, nije bila plata.

Kineski butik
Foto: YouTube/Printscreen

 

Anastasija
Foto: YouTube/Printscreen

3. Aleksandrda Mladenović posle tuširanja izašla na terasu nadajući da se je niko ne vidi dok se selfira. Ali, malo se zeznula.

Aleksandra Mladenović
Foto: YouTube/Printscreen

4. Jedan od najsmešnijih blamova dogodio se na snimanju novogodišnje žurke kada je Milanu Topaloviću Topalku dodeljeno otvaranje šampanjca. Iako se nadao da će šampanjac uraditi svoje i prskati na sve strane po otvaranju, Topalko se opasno izblamirao time što je čep sa pića samo bledo pao na dole, ne izazvavši nikakvo iznenađenje prisutnih.

topalko
Foto: YouTube/Printscreen

 5. Nataša Bekvalac i dalje ne shvata da pevačice i poznate zvezde u Srbiji nemaju nikakve beneficije kada je nepropisno parkiranje u pitanju. Lepa pevačica se po ko zna koji put izblamirala kaznom za nepropisno parkiranje iako je ovog puta uspela da se izvuče.

Natasa
Foto: YouTube/Printscreen

6. Sloba Radanović izgleda da i ne vodi baš računa o ekologiji. On je naime, ulazivši u svoju zgradu, odjednom osetio da je njegova žvakaća guma izgubila svaki ukus, pa je istu odlučio da baci na stepenice ispred ulaza. Tri Bambija za Slobu!

Zadruga
Foto: YouTube/Printscreen
sloba
sloba, Foto: Foto: YouTube/Printscreen

 7. Dragan Stojković Bosnac je, vozeći se autoputem, nonšalantno stao i vršio malu nuždu, iako se benzinska stanica nalazila na samo par stotina metara od njega.

Bosanac
 Foto: YouTube/Printscreen

8. Dara Bubamara je imala mali peh kada je jednom prilikom išla na jednu proslavu. Dara ne bi bila Dara da se nije vrlo brzo kao gazela digla na noge i nastavila dalje, rukom obrisavši upraljeno mesto.

dara
Foto: YouTube/Printscreen

9. Jeste da je zemlja u krizi al baš da je toliko, nismo mogli da verujemo. Kiju Kockar zatekli smo kako rovari po kontejnerima. Zabročila je poprilično a šta je tražila to sam Bog zna.

Kija Kockar
Foto: YouTube/Printscreen

10.  I svakako jedan od najvećih blamova imala je Miljana Kulić koja nije mogla da izdrži a da ne obeleži terotoriju i to tik pored stajalista gde se nalazio toalet. Ko zna, mozda je to kod njih u kući uobičajena pojava da pored toaleta vrše nuždu u dvorištu kuće.

Miljana Kulić
 Foto: YouTube/Printscreen

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi