Nino Rešić
Fejsbuk
Nino Rešić
Nino Rešić, Foto: Fejsbuk

 

Nino Rešić je devedesetih bio jedan od najpopularnijih narodnjaka, a hitovi su mu bili "Usne vrele kao žar", "Šta ću mala s tobom", "Što mi noći nemaju svanuća", kao i duet "Divlja devojka" sa Draganom Mirković. Međutim, izgleda da Nino nije znao baš da se nosi sa slavom pa je ubrzo postao poznatiji po skandalima. Utapanje u alkoholu, afere sa koleginicama, pa ženama njegovih kolega, razvod, priznanje da ima vanbračnu ćerku, svađe sa medijima, promena vere, golišave fotografije... Svega je tu bilo.

 

Preminuo je u oktobru 2007, u 44. godini od perforacije pankreasa izazvane dugogodišnjim alkoholizmom. Umro je u Bijeljini, u velikoj bedi, kao podstanar, zaboravljen i odbačen, bez novca i volje za životom.

 

"Draga", "U zemlju pao bih od stida", "Jedno si ti, drugo sam ja", "U tebe sam zaljubljen", "Tako je suđeno" - sve su to hitovi koji se i danas mogu čuti i po kafanama i po finijim mestima, a pevao ih je Rođa Raičević.

Rodoljub Rođa Raičević
Rodoljub Rođa Raičević, Foto: Fejsbuk

 

Bio je pevač i kompozitor narodne i zabavne muzike, svirao je violončelo i klavir, sarađivao je sa brojnim imenima sa naše estrade, a predstavio je široj publici Vlada Georgieva.

 

 

Preminuo je 2001. u 44. godini u jednom stanu u Beogradu, a zvanični uzrok smrti je predoziranje kokainom.

 

 

 

Komentari (4)

era

21.08.2015 19:35

Ipce je poginuo u saobracajki zarad bahate voznje.Ovaj dvojac sa slike nije tragicno stradao vec poznato je kako i na koji nacin sami sebi dosli glave.Kseniju i njenog momka djetica takodjer narkotici naterali na ono sto je usledilo.

ella011bgd@gmail.com

22.08.2015 01:26

IPce?

Nika

22.08.2015 20:07

Članovi grupe EKV....