Soraja Vučelić
Alo!/Ognjen Radošević
Soraja Vučelić i Džengiz Čerkeš

Privatna arhiva

Soraja Vučelić i Džengiz Čerkeš, Foto: Privatna arhiva

Da Vučelićeva gde god se pojavi ostavlja dobar utisak, svedoči i činjenica da je uspela da izazove veliku pometnju među Turcima. 

Naime, miljenik ženskog dela publike Burak Ozdživit, koji se proslavio ulogom čuvenog Bali Bega u seriji "Sulejman Veličanstveni", bacio je oko na Soraju.

Magazin VIP saznaje da se Burak raspitivao o Soraji kod svojih saradnika i producenata, a potom je poželeo da u nekom od narednih filmova gde će igrati i ona bude uključena.

- Producenti koji rade na projektu u kojem će se i Soraja pokazati kao glumica trenutno rade i sa Burakom. Ona u Turskoj gotovo svaki dan ima sastanke sa producentima jer su u toku krajnji dogovori o scenariju, a ujedno se sprema i za snimanje koje počinje krajem juna - kaže izvor za magazin VIP i dodaje:

- Burak je došao na sastanak, ali su se Soraja i on samo sreli u prolazu u jednoj od prostorija i prošli jedno pored drugog. Ozdživit nije uspeo da sakrije iznenađenje kada ju je ugledao, a potom je šaljivo rekao svojim kolegama da bi mu baš takva partnerka dobro došla u nekom filmu - kaže naš dobro obavešten izvor.

Burak Ozdživit

Profimedia.rs

Burak Ozdživit, Foto: Profimedia.rs

Kako je Vučelićeva uspela da skrene pažnju jednom od najpoželjnijih glumaca današnjice, producenti su već narednog dana preneli Soraji komplimente koje je dobila.

- Njoj je bilo veoma drago što to čuje, jer je čuveni Bali Beg jedan od trenutno najomiljenijih muškaraca među ženama. Zaista je velika šteta što nisu imali priliku da se bolje upoznaju, jer bi Burak tek tada odlepio za njom. Mada, sigurno će biti prilike da se ponovo sretnu. Verujem da bi Soraja bez razmišljanja prihvatila ponudu da se nađe sa njim rame uz rame u nekoj od serija ili filmova. Koja žena bi to odbila? - kaže naš izvor.

Kako bismo proverili naše informacije, pozvali smo Soraju.

Soraja Vučelić

Alo!/Ognjen Radošević

Soraja Vučelić, Foto: Alo!/Ognjen Radošević

- Istina je, ne mogu da verujem da ste za to saznali! Producent se šalio sa mnom da ću ipak ostati duže u Turskoj nego što smo planirali, jer se Burak raspitivao o meni. Rekao je da bi voleo da mu budem partnerka u filmu ili seriji, što je meni simpatično - rekla je kratko Soraja za VIP i time potvrdila našu informaciju.

Podsetimo, Soraja Vučelić se već jednom našla u centru skandala u Turskoj, kada su njihovi mediji objavili vest da je milioner Džengiz Čerkeš zbog Vučelićeve prekinuo veridbu sa svojom izabranicom, popularnom pevačicom Otilijom Brumom.

Kako su mediji u Turskoj tada pisali, Otilija je poludela kada je videla da je njen partner objavio sliku na Instagramu na kojoj pozira sa Sorajom, zbog čega ga je i ostavila.

Nekoliko meseci pre toga Džengiz i Otilija su se prvi put posvađali zbog Soraje jer ju je opasni Turčin zapratio na društvenoj mreži Instagram. Inače, Džengiz Čerkeš je jedina osoba čije objave na Instagramu Soraja prati, dok nju prati više od 300.000 ljudi, a krajem juna u filmu će zaigrati kao žena tog opasnog momka.

 

 

Komentari (2)

mima

31.05.2018 10:52

ma jel ovo moguce .....hahhahhhahaha ma ne verujem ajte ljudi dobro je vise stomacni misici me boledu od smeha hahahahahha

Dora

31.05.2018 16:39

Vid ti našu Soraju