Seka Aleksić
Ana Paunković/Alo!
Ceca Ražnatović

Alo/Dejan Milićević

Ceca Ražnatović, Foto: Alo/Dejan Milićević

Srpski pevači zarađuju na nastupima basnoslovne sume novca. Svetlana Ceca Ražnatović jedna je od najpopularnijih pevačica, a iza njen se nalazi Seka Aleksić koja zarađuje tek nešto manje.

Seka Aleksić

Ana Paunković/Alo!

Seka Aleksić, Foto: Ana Paunković/Alo!

Seka je svoju popularnost stekla zahvaljujući brojnim hitovima koje je izbacivala tokom godina, a iz istog razloga, približno tu negde po zaradi nalaze se Ana Nikolić i Dara Bubamara, s obzirom da ove dve pevačice organizuju nastupe maltene svakog vikenda, a imavši u vidu da su im honorari po nekoliko hiljada evra, mesečna zarada im definitivno nije za bacanje.

Najplaćenija je Lepa Brena čiji nastupi koštaju oko 10.000 evra, ali su u dijaspori cene znatno jače.

Lepa Brena

Alo!/Rajko Ristić

Lepa Brena, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Sledeći na listi najplaćenijih, nalaze se proverena pevačka imena kao što su Miroslav Ilić, Snežana Đurišić, Šaban Šaulić, Vesna Zmijanac, a koji mogu da uzmu od 3.000 do 5.000 evra za veče, pa i nešto više ako pevaju pred većim brojem ljudi.

Vesna Zmijanac

Alo!/Rajko Ristić

Vesna Zmijanac, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Honorar Željka Joksimovića iznosi između 12.000 i 15.000 evra, a pop pevač za doček Nove godine uzme i do vrtoglavih 20.000 evra.

Željko Joksimović

Alo!/Ana Paunković

Željko Joksimović, Foto: Alo!/Ana Paunković

Spekulisalo da Jelena Karleuša u toku jednog meseca od svojih nastupa zaradi čak 100.000 evra, što je takođe svrstava u najplaćenije zvezde na estradi.

Jelena Karleuša

Ana Paunković/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Ana Paunković/Alo!

 

 

Komentari (5)

x

12.08.2018 15:40

Bajke za malu decu.

Viktor

12.08.2018 17:12

@x - @x a najveća bajka je da je ceca jedna od najplaćenijih pevačica! Jeste kao što je i Mica trofrtaljka!

Sneza

12.08.2018 15:52

Da li placaju porez drzavi na primanje? Ostalo me nezanima. Pogledajte bolnice i ambulante i bice Vam jasno sto to pitam. Samo nek rade i zarade, bice i narodu bolje.

mira

12.08.2018 18:13

Da li nešto donira šefove gospođe za decu ometenu u razvoju ili za decu iz zvečanske nisam čula za seku znam da jeste za Daru. Anu Nikolić i Brenu nisam čula.

Goran

12.08.2018 20:27

"Svetlana Seka Aleksić jedna je od najpopularnijih pevačica, a iza njen se nalazi Seka Aleksić koja zarađuje tek nešto manje." ???