SVE SE OKRENULO Nadice su se roditelji odrekli zbog ljubavi sa starijim?! On je završio u zatvoru, a evo šta se dogodilo sa pevačicom

Retko se pojavljuje u javnosti...

Nadica Ademov
Foto: Printscreen

Svojevremeno, mediji su brujali o tome kako su se roditelji Nadice Ademov odrekli pevačice zbog ljubavi sa 14 godina starijim Daliborom Stanojevićem, koji ima troje dece i dva braka iza sebe, a koji je čak završio i iza rešetaka.

To je bilo pre nego što je stupila u vezu sa Nenadom Paunkovićem, sa kojim se prošlog leta i verila, ali do svadbe ipak neće doći.

"Istina je to što se pisalo, ali sada sam u dobrim odnosima sa svojim roditeljima. Sada je sve u najboljem redu", rekla je jednom prilikom Nadica, koja je i u idućoj značajnoj vezi doživela ljubavni krah.

Nadica Ademov
Foto: Fejsbuk/nadica.prviprofil

Kako se navodi, mladić iz Beča je pevačicu "Granda" verio na romantičan način - tako što ju je poveo na let helikopterom iz koga je zatim na livadi videla ogroman natpis sa pitanjem da se uda za njega.

"Nisam više verena. Ne bih da otkrivam razloge zbog kojih smo se rastali, neka to ostane između nas", izjavila je ona pa nastavila:

"Mogu samo da kažem da je na tu odluku dosta uticala daljina", zaključila je ona.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi