Nada Topčagić
EON/Printscreen
Nada Topčagić

EON/Printscreen

Nada Topčagić, Foto: EON/Printscreen
Zlatan Ibrahimović, Sanremo

EPA

Zlatan Ibrahimović, Sanremo, Foto: EPA

Za to vreme Zlatko je sedeo u obližnejm kafiću, gde je uz kaficu strpljivo čekao svoju suprugu da se slatko ispriča sa predstavnicima sedme sile. Međutim, u jednom trenutku on je primetio da se javnosti nepoznati čovek parkirao na njegovo mesto.

Nada Topčagić

Alo!/Dejan Briza

Nada Topčagić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Prema rečima našeg izvora koji se zatekao na licu mesta, Nadin muž mu je prišao i rekao da pomeri vozilo i objasnio mu da je to njegovo mesto i da neće on parkirati tamo gde se plaća. Umesto da se komšija preparkira došlo je do žestokog verbalnog sukoba, a onda je taj čovek i pljunuo Zlatka. Nadin muž je pretio da će zvati policiju, unosili su se jedno drugome u lice i nastala je prava drama.

Nada Topčagić

ATAimages

Nada Topčagić, Foto: ATAimages

Čim je videla da je njen suprug u problemu, Topčagićeva je prekinula intervju i odmah reagovala. Na sve načine je smirivala strasti između Zlatka i komšije, pokušavajući da mu i ona objasni da je to parking mesto u njihovom vlasništvu. Čitava halabuka je trajala oko desetak minuta, a pevačica se tom prilikom uznemirila, ali je uspela da smiri zavađene. Inače, Tipčagićeva je razdragana i srećna izašla iz kuće da ispriča medijima kakav je osećaj što se na prestižnom festivalu čuo baš njen narodnjak, što do sada nijedan pevač u Srbiji nije doživeo.

- Šta da vam kažem, presrećna sam. Nema ko me nije zvao zbog toga, svi pričaju samo o tome. Jedna takva sportska veličina da se pojavi na sceni Sanrema uz moju pesmu je nesvakidašnja čast i zadovoljstvo. Mislim da to niko od muzičara sa ovih prostora nije doživeo - rekla je Nada.

Pročitajte još: