SVI U STUDIJU PLAKALI Nada Obrić odgajila je devojčicu koja je ostala bez majke, ali TAJNU koju je priznala šokirala je sve!

Svi zanemeli!

Nada Obrić
Foto: Screenshoot Youtube

Političarka Jelena Trivan otkrila je da je pevačica Nada Obrić odgajila njenu najbolju drugaricu kada je ostala bez majke.

Ona je ispričala kako se sve dogodilo.

"O Nadi su muškarci maštali kada je bila mlađa. Iznajme kran i uskoče na njenu terasu, ako neće da im se javi na telefon. U vreme fiksnih telefona, čovek koji je zaljubljen u nju, ode u Australiju gde je ona tada nastupala, zove sve iz imenika sa srpskim prezimenima i pita gde ona tačno to veče peva u Australiji kako bi otišao da je vidi. Ona je toliko fatalna žena i ta poćerka je sve naučila od nje. I ovo vam je poklon od nas dve", rekla je Jelena, koja je zajedno sa poćerkom pevačici poklonila firmirane sandale na platformu.

Nada Obrić
 Foto: Rajko Ristić/Alo!

"Ovo je nešto najdivnije, Maja i Saška su rođene sestre. Zaista sam ih odgajila od srca, jer su ostale bez majke. Maja je bila najslađa. Ipak su to deca koju ja nisam rodila, a tako da pričaju o meni", rekla je Obrićeva u emisiji "Magazin IN" i krenula da plače, kao i svi u studiju.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi