"BUDI GLUVONEMA!" Srpska folkerka brutalno kaznila svoju kućnu pomoćnicu nakon što je sirota žena sa njom želela da popije kafu

Nije poštovala pravila!

Zvezde Granda
Foto: YouTube/printscreen

Pevačica Nada Obrić javno je ispričala da je svojoj kućnoj pomoćnici svojevremeno smanjila platu.

Kako je pevačica navela, u njenoj kući postojala su određena pravila koja kućna pomoćnica nije ispoštovala.

Nada Obrić
Foto: Screenshoot Youtube

- Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i odmah sam joj rekla:"Da se nešto dogovorimo. Osnovno što moraš da zapamtiš jeste da ujutru, dok me ne čuješ u kupatilu, ne budiš me, sačuvaj me Bože! Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med. Dok pijem tu kafu ne postoji niko i ništa na kugli zemaljskoj zbog čega ti možeš nešto da me pitaš! Gluvonema ti, gluvonema ja. Ako vidiš da je počela kuća da gori, nemoj slučajno meni da si rekla, za to vreme već možeš da pozoveš vatrogasce, dakle, ni u tom slučaju nemoj da me zoveš - počela je Nada.

- Sutra ujutru ja se budim i vidim dve šolje kafe. Rekla sam joj:"Šta smo se juče dogovorile? Kome je ova kafa? Izvini, je l' smo mi postale drugarice, aman, ženska glavo?! Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga" - ispričala je pevačica.

Nada Obrić
Foto: Ana Paunković/Alo!

Kako je potom dodala, ona je ipak zaradu svojoj pomoćnici umanjila za 10 odsto - preostalih deset joj je oprostila zbog toga što ju je, kako Nada kaže, dobro imitirala i tada nasmejala do suza.

Povezane vesti

 • Korisnik: S.M
  21/01/2020 - 13:24
  Pa nije te niko malterao kada si bila veca beda od te jadne dospobje ali dolazi djavo po svoje
 • Korisnik: Dr
  21/01/2020 - 11:46
  Kada ljudi utripuju da su faraoni
 • Korisnik: Suza Kg
  21/01/2020 - 10:36
  Mene bi bilo sramota da ovo uradim a još veća je sramota "hvaliti" se ovakvom pričom. To je takvo poniženje. Gde ste vi "gospodjo" odrasli??? Po ovakvom ponašanju rekla bih da ste se celog života valjali u svili i kadifi. Ako neko pogreši, ne treba ga ponižavati.
 • Korisnik: luigi
  21/01/2020 - 09:52
  Zato si i dobila rak!Nema veze što je ona služavka ti se ne ponašaš kao čovek.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi