Zvezde Granda
YouTube/printscreen
Zvezde Granda

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Pevačica Nada Obrić javno je ispričala da je svojoj kućnoj pomoćnici svojevremeno smanjila platu.

Kako je pevačica navela, u njenoj kući postojala su određena pravila koja kućna pomoćnica nije ispoštovala.

Nada Obrić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

- Primila sam jednu ženu koja radi kod mene i odmah sam joj rekla:"Da se nešto dogovorimo. Osnovno što moraš da zapamtiš jeste da ujutru, dok me ne čuješ u kupatilu, ne budiš me, sačuvaj me Bože! Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med. Dok pijem tu kafu ne postoji niko i ništa na kugli zemaljskoj zbog čega ti možeš nešto da me pitaš! Gluvonema ti, gluvonema ja. Ako vidiš da je počela kuća da gori, nemoj slučajno meni da si rekla, za to vreme već možeš da pozoveš vatrogasce, dakle, ni u tom slučaju nemoj da me zoveš - počela je Nada.

- Sutra ujutru ja se budim i vidim dve šolje kafe. Rekla sam joj:"Šta smo se juče dogovorile? Kome je ova kafa? Izvini, je l' smo mi postale drugarice, aman, ženska glavo?! Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga" - ispričala je pevačica.

Nada Obrić

Ana Paunković/Alo!

Foto: Ana Paunković/Alo!

Kako je potom dodala, ona je ipak zaradu svojoj pomoćnici umanjila za 10 odsto - preostalih deset joj je oprostila zbog toga što ju je, kako Nada kaže, dobro imitirala i tada nasmejala do suza.

Komentari (4)

luigi

21.01.2020 09:52

Zato si i dobila rak!Nema veze što je ona služavka ti se ne ponašaš kao čovek.

Suza Kg

21.01.2020 10:36

Mene bi bilo sramota da ovo uradim a još veća je sramota "hvaliti" se ovakvom pričom. To je takvo poniženje. Gde ste vi "gospodjo" odrasli??? Po ovakvom ponašanju rekla bih da ste se celog života valjali u svili i kadifi. Ako neko pogreši, ne treba ga ponižavati.

Dr

21.01.2020 11:46

Kada ljudi utripuju da su faraoni

S.M

21.01.2020 13:24

Pa nije te niko malterao kada si bila veca beda od te jadne dospobje ali dolazi djavo po svoje