Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Nenad Vujanović/Alo!
Dragana Džajić i Miloš Ivanović

Nenad Vujanović/Alo!

Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Svadba godine, kako je mnogi nazivaju, okupiće porodice Džajić i Ivanović, dok je tačan broj gostiju koji će biti na spisku 250. Zbog brojnih zvanica iz javnog sveta i prijatelja dveju porodica, ali i uticajnih ličnosti, na svadbi će biti pojačane mere obezbeđenja, uz pripadnike službi obezbeđenja.

PROČITAJTE JOŠ:

El Fening

Profimedia

El Fening, Foto: Profimedia

 

"Dragana i Miloš su želeli da sve protekne u najboljem redu, te da se zvanice sa kojima žele da proslave najradosniji dan osećaju sasvim opušteno i da se dobro zabave. Upravo iz tog razloga, u subotu će biti pojačan broj pripadnika obezbeđenja, kako zbog toga što dolaze poznati iz inostranstva, kao što je na primer Bastijan Švajnštajger, tako i zbog toga da bi svi bili sasvim opušteni", kaže izvor za Blic, i dodaje:

"Porodice Džajić i Ivanović su proslavu venčanja organizovale tako da se svi dobro provedu i zabave, a da opet sve bude skladno i s ukusom. Upravo zbog svega ovoga, zamolili su zvanice da ne koriste mobilne telefone kako bi snimali, a potom sadržaj plasirali na društvenim mrežama. Naravno, to ne znači da neka fotografija neće završiti na Instagramu, ali se mlada i mladoženja nadaju da će svi ispoštovati njihovu želju i mobilne telefone ostaviti u torbama", završava izvor za Blic. 

Dragana i Dragan Džajić

Vladimir Marković/Alo!

Dragana i Dragan Džajić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Crkveno venčanje je bilo zakazano u subotu, baš kao i građansko. Međutim, Dragana i Miloš su odlučili da se naknadno zavetuju pred Bogom, u prisustvu roditelja i kumova.

Šlep na venčanici dugačak četiri metra