Toma Panić
Screenshoot Youtube
Vip dodatak

Alo!

Foto: Alo!

Ana Nikolić je zahvaljujući operaciji smanjenja želuca uspela da za samo nekoliko meseci skine više od 30 kilograma, ali se nedavno suočila sa novim problemom! Naime, nakon drastičnog gubitka kilograma, na Aninom telu je ostao višak kože, a taj problem jedino može da reši novom operacijom.

Ana Nikolić (2017)

Ana Paunković/Alo!

Foto: Ana Paunković/Alo!

Kako VIP ekskluzivno saznaje, pevačica će početkom naredne godine ponovo pod nož kako bi se otarasila viška kože, koja joj smeta i koja u potpunosti narušava estetiku.

Toma Panić

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Tomi Paniću, nekadašnjem učesniku rijaliti programa „Zadruga“, pre nekoliko meseci bačena je bomba na porodičnu kuću u Svilajncu, a iako je tada rekao da ne zna ko bi mu napakostio, VIP magazin otkriva da iza svega stoje kamataši kojima je bivši zadrugar dužan 50.000 evra.

Naime, kako otkriva izvor blizak Paniću, on je po izlasku iz rijalitija imao dosta novca koji je u kratkom roku uspeo da potroši, a kada se to desilo, bivši zadrugar se za finansijsku pomoć obratio kamatašima.

Rada Manojlović

Masanori Jošida/Alo!

Foto: Masanori Jošida/Alo!

Rada Manojlović važi za jednu od najatraktivnijih i najuspešnijih mladih pevačica, a iako je 13 godina na estradi, još se nije umorila od silnih nastupa i javne scene. Rada u razgovoru za VIP otkriva da li će se i kada udati, na koji način je odbranila dečka Harisa Berkovića od silnih koleginica, ali i zbog čega se njene kolege u tolikoj meri okreću drogi i alkoholu.

Sara Reljić

M. Jošida

Foto: M. Jošida

Na škakljiva pitanja odgovarila nam je pevačica Sara Reljić, a stavovima o gejevima sve je šokirala...

Anastasija Ražnatović

E-Stock

Foto: E-Stock

Poznati astrolog otkrio je za VIP magazin, da Cecina ćerka nema nameru da se, po ugledu na starijeg brata Veljka, rano uda, a potencijalni brak joj stoji tek za četiri godine. 

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede.