Kineska grupa peva Molitvu
Printscreen/Youtube
Kineska grupa peva Molitvu

Printscreen/Youtube

Kineska grupa peva Molitvu, Foto: Printscreen/Youtube

Svi se sećamo kako je to izgledalo 2007. godine kada je Srbija pobedila na Evroviziji i to uz pomoć regionalne muzičke zvezde Marije Serifović!

Molitva je postala pravi evropski hit, godinama su brojni izvodjaci širom sveta izvodili ovu podedničku pesmu, a sada je Molitva i to na srpskom otpevana u Južnoj Koreji.

Poznata grupe iz Juzne Koreje “Edel Reinklang”, tokom nastupa na nacionalnoj televiziji u najgledanijem muzičkom takmičenju tokom svog predstvljanja rešili su da otpevaju čuvenu MOLITVU i to na srpskom! Regionalna muzička zvezda Marija Šerifović na svom Instagramu podelila je ovaj video, a u njen inbox stigle su reakcije od članova benda.

Marija Šerifović

Printscreen/ Instagram

Marija Šerifović, Foto: Printscreen/ Instagram

- Hvala ti što si nam pre svega odgovorila. Tvoja pesma je sjajna i to je jedna od mojih omiljenih pesama - napisao je Mariji jedan od članova benda.

Kontaktirali smo srpsku evrovizijsku pobednicu koja nije krila oduševljenje ovim nastupom a po svemu sudeći ovde nije kraj.

- Malo je reći da sam oduševljena kako su to oni izveli i to na čistom srpskom jeziku. Oni su velike zvezde u Južnoj Koreji i sinoć smo se dopisivali i epilog svega je medjunarodna saradnja(smeh). Čim se situacija u svetu malo stabilizuje, snimićemo zajedno novu verziju Molitve - poručila je pop zvezda iz Amerike gde poslednjih dana uziva i vreme provodi sa malom Minjom i njenom porodicom koja takodje boravi u Los Andjelesu povodom Minjine terapije.

Ostaje nam da vidimo kako ce zvučati kada Marija i grupa “Edel Reinklang" urade novu verziju Molitve.