Emina Jahović
Printscreen/YouTube
Emina Jahović

Alo

Foto: Alo
Emina Jahović

Printscreen/YouTube

Foto: Printscreen/YouTube

Srećom, ceo tim saradnika trčkara za Jahovićevom i vodi računa o tome da ne dehidrira, pa tako pre i nego što pomisli da je žedna, donose joj vodu. U crnoj, seksi odevnoj kombinaciji, Emina nije preterano isticala svoje atribute, ali je ipak pokazala malo stomaka!

Dan kasnije, Jahovićeva je za pojavljivanje pred medijima odabrala elegantno odelo, u kojem je zablistala poput prave dive, a onda za „Alo!“ otkrila sve detalje novog posla, ali i progovorila o emotivnom partneru.

Emina Jahović

Alo

Foto: Alo

- Sa 17. godina sam želela da budem šminkerka, to mi je bila najveća želja. Porodica me je sprečila u tome, ali evo, sada se bavim kozmetikom na jedan drugi način i srećna sam zbog toga - rekla je ona za „Alo!“.

Kako kaže, lansiranje njene nove kozmetičke linije za žene, a na kojoj je radila pet godina, doživljava kao rođenje trećeg deteta.

- Osećam kao da sam se treći put porodila. Bilo je bolno i koštalo je mnogo. Sve sam sama finansirala i na to sam ponosna - rekla je Emina Jahović za „Alo!“.

Kako kaže, sa bivšim suprugom, turskom zvezdom Mustafom Sandalom, u odličnim je odnosima.

- Mi moramo da budemo u dobrim odnosima jer imamo dvoje dece, ali što se posla tiče, sve što radim finansiram sama. Svako od nas je krenuo svojim putem i ima svoj život i tako treba da bude - rekla je ona.

Na pitanje da li ima novog partnera, kratko je poručila.

- Moja sreća nikada nije zavisila od muškarca. Ja se nadam da će se to jednom desiti, ali srećna sam i ponosna žena i bez partnera - istakla je ona.

Jedan od njenih kozmetičkih proizvoda je rumenilo, koje nosi simbolični naziv „rekla je da“, a inspirisala ju je, kako nam je otkrila, njena prosidba.

- Kada me je Mustafa zaprosio, bila sam veoma srećna i uzbuđena. Pocrvenela sam i počela da plačem. Rumenilo me uvek podseća na taj trenutak i zbog toga sam ga nazvala „she said yes“. Mustafa to još ne zna, nisam mu rekla, ali će sada saznati - rekla je kroz smeh Emina Jahović za „Alo!“. 

PROČITAJTE JOŠ: