MANEKENKA PRVI PUT POKAZALA STOMAK Muškarac sa kojim čeka dete je već oženjen, srpska lepotica progovorila o skandalima koji je prate (FOTO/VIDEO)

Uživa u trudnoći...

Ivana Korab
Ivana Korab, Foto: Screenshoot Instagram

Manekenka Ivana Korab prvi put je na svom Instagram profilu objavila sliku sa trudničkim stomakom i potvrdila da je u blaženom stanju, što se u javnosti već mesecima unazad spektakulisalo.

Ona je sve objasnila vezano za njenu trudnoću, kao i tračeve da je u vezi sa oženjenim momkom.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Korab (@ivanakorab)

- I evo prve slike na mom instagramu mene sa stomakom..... do sada sam čuvala to za sebe i moj najuži krug ljudi jer sam imala dobar razlog za to, što ću jednom prilikom da objasnim kada dođe vreme za to... A za ovo vreme sam čula razne priče o sebi na temu moje trudnoće i mog partnera. Na veliku žalost svih dušebrižnika koji su svašta pljuvali moj dragi jeste oženjen, ali sa mnom! I to već pune 2 godine.... Tako da još jednom u životu sam pustila da pričaju ko šta hoće, sto više govori o njima nego o meni, i onda vremenom samo istina pobije sve ljubomorne duše... Želim svima koji me iskreno vole da pošaljem puno ljubavi i znam da razumeju sto sam malo nestala i sto sam imala potrebu da ovo zadržim za sebe - napisala je Ivana Korab.

BONUS VIDEO:

Manekenka već ima jedan brak iza sebe, OVDE pogledajte za koga je bila udata i koliko se ta ljubav trajala.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi