Mihajlo Maksimović
Shutterstock/Alo!
Mihajlo Šaulić, Ana Korać, Sanja Stanković

Alo!

Mihajlo Šaulić, Ana Korać, Sanja Stanković, Foto: Alo!

Makro iz Šapca mislio je o svojoj bezbednosti, ukoliko neka devojaka bude sprovedena nadležnim organima. Naime, priča je bila organizovana od strane žene koja je imala dodira sa "zaposlenim devojkama", a one su morale dobro da se potrude kako bi i osvojile Maksimovićevu saradnicu.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ta žena je dugo u poslu sa prostitutkama. Ona ih je birala, zapošljavala. Devojke nisu mogle da odu kod Mihaila i da mu traže da ih zaposli, već je sve išlo preko njegove saradnice - kaže izvor za Blic.

One su prekršajno kažnjene nakon što su uhapšene zbog pružanja seksualnih usluga turskim državljanima u jednom beogradskom hotelu. Nakon toga, njih dve su odlučile da svedoče protiv Maksimovića i njegovog brata, koji su ih podvodili.

One su, kako saznaje Blic ispričale da su ih njih dvojica "psihički maltretirali i terali da troše velike sume novca kako bi ugrađivale silikone, išle na treninge i ginekološke preglede o svom trošku". Posle ovih svedočenja, devojke za koje se sumnja da su bile žrtve trgovine ljudima, tačnije da su seksualno eksploatisane, dobile su status posebno osetljivih svedoka.

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro

Alo!, Shutterstock, ilustracija

Mihajlo Maksimović, prostitucija, Sanja Stanković, Mimi Oro, Foto: Alo!, Shutterstock, ilustracija

Prema nezvaničnim informacijama, njih dve ne pripadaju grupi starleta, pevačica rijaliti-zvezda i ostalih devojaka nedefinisanog zanimanja koje je Maksimović podvodio i to po ceni od 150 do 500 evra po satu. Devojkama je pripadala polovina dogovorene sume, dok je ostatak prisvaja Maksimović.

Sada se, međutim, i on i njegov brat, koji je uhapšen s njim, nalaze u mnogo većem problemu, jer su devojke odlučile da progovore o svemu, te im se na teret stavlja trgovina ljudima.

Maksimović je inače radio tako što je imao kataloge sa po četiri fotografije devojaka koje nudi.

Na dve fotografije devojke su bile gole, na jednoj su se videli njihovi intimni delovi tela, a na jednoj kako izgledaju doterane i obučene.

Mušterije, među kojima ima i poznatih ličnosti sa kojima se uglavnom sastajao u automobilima, posle pregleda kataloga birale su devojku i tada su se dogovarale o sastanku u nekom od iznajmljenih stanova ili hotela. Posle odrađenog posla, devojke su odmah dobijale zaradu.