Boban Rajović
Rajko Ristić/Alo!
Boban Rajović

Rajko Ristić/Alo!

Boban Rajović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Njegovi snimci izuzetno su gledani, komentari su sjajni, ali ono što je sad učinio nimalo se nije dopalo ljudima, naročito ne onima koji vole Bobana Rajovića.

Naime, Rafael je iskoristio to što mu je folk zvezda pre nekoliko dana pustio novu pesmu koju još nije objavio, pa je refren otpevao i objavio na svom profilu!

“Lupro kaver” nove pesme mog prijatelja Bobana Rajovića. Neverovatna pesma… Boban mi ju je pustio pre nekoliko dana i sada se nadam da se neće naljutiti, jer pesma još uvek nije objavljena”, poručio je Rafael, a onda je otpevao refren pesme koja će se, kako je naglasio, verovatno zvati “Nogu pred nogu”.

Ono što Rafael možda nije očekivao jeste da će snimak za kratko vreme na njegovom profilu skupiti n a desetine hiljada pregleda, te da će masovno početi da se šeruje po društvenim mrežama i da se komentariše.

Iako se ljudima pesma dopala, bili su prilično ljuti što ju je Rafael izneo u javnost pre nego što je Boban objavi.

“Pesma još nije izašlaaa, nije fer!”, “Ovo što si uradio nije fer, ali pesma će očigledno biti veliki hit”, “Daj još pevaj da znamo i pre nego što izađe… Najgore mi je da čekam novu pesmu!”, “Ima li gde ova cijela pjesma da se čuje?”, “Ja mislim da nema potrebe da se ljuti, ovo je predivno, jedva čekamo Bobanov novi hit”, “Stvarno nije fer, ali zvuči kao veliki hit, svaka čast Bobane tebi i njemu”, “Pokidao si, dušo!”, “To ti je malo pe*erski, a ti kako hoćeš”, neki su od mnogobrojnih komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Loopro International Music (@raphael_loopro) on Jun 14, 2019 at 11:29am PDT

 

Dva dana kasnije, Boban se video snimkom oglasio na svom Instagram profilu, gde je poslao možda i neočekivanu poruku. Iako bi mnogi na njegovom mestu bili besni, on se nije naljutio.

“Vidim da se napravila, onako, prilično velika frka oko nove pesme pošto je moj zamalo bivši prijatelj Rafael Lupro otpevao tu pesmu pre nego što je uopšte izašla… Nije prvi put da mi se desi da me neko potkrada, ali ovaj put ne smatram to krađom pošto je Rafael izuzetan umetnik i samo je imao dobre namere. Ovim putem ga pozdravljam i na neki način mu se i zahvaljujem što je otpevao moju novu pesmu za koju mislimo da će se zvati “Nogu pred nogu” (smeh)”, rekao je Boban.

“Imamo mnogo kavera, tako da mislim da ćemo početi da objavljujemo te kavere. Rafael, veliki pozdrav za tebe! Nema potrebe da mi se izvinjavaš, nema potrebe za većom frkom… Ti si moj brat i ti to radiš fantastično, želim ti sreću! A vi, ljudi, slobodno nastavite sa kaverima, sad već nemam ništa protiv”, poručio je Rajović.