ISPISALA SE IZ GIMNAZIJE Moje školovanje se pretvorilo u PAKAO: Karleuša otvorila dušu i iznela detalje iz detinjstva!

Prolazila kroz težak period...

Jelena Karleuša
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Mnoge naše pevačice su rano počele da se bave estradnim poslom, što je uticalo na njihovo obrazovanje, a među njima je i Jelena Karleuša.

Jelena je nakon završene osnovne škole upisala Zemunsku gimnaziju, ali je završila drugu školu spletom okolnosti.

"Posle osnovne škole upisala sam srednju – gimnaziju, pa sam se ispisala iz gimnazije, pa sam vanredno završila turističku i muzičku školu", otkrila je Jelena u emisiji Saše Popovića "Zvezde Granda specijal" prošle godine. OVDE pročitajte šta je Vranješ brutalno rekao o Karleuši! 

Saša Popović ju je pitao potom: "Ispisala si se iz gimnazije?".

Saša Popović
Foto: Screenshoot Youtube

"Tako je, jer sam počela da pevam. A bila sam najbolji đak, ali sam sa 16 godina snimila prvi album i moje školovanje se pretvorilo u pakao. Ostatak mog obrazovanja sam pokušala da nadoknadim sama", priznala je Karleuša.

Jelena nikada nije završila fakultet i po tome je jedinstvena u svojoj porodici. Karleuša se ponovo nije pojavila na suđenju sa Vranješom, ono što joj sledi je...

"Ja sam jedina crna ovca u porodici koja nije zavšila fakultet. Svi u mojoj porodici su akademski građani, sem mene", iskrena je bila Jelena.

Jelena Karleuša
Foto: Screenshot Youtube

Interesantan detalj u vezi sa Jeleninim školovanjem je taj da je imala dobre ocene, a da nikada nije učila, već da je pomno pratila predavanja. Jedino joj matematika nikada nije išla od ruke. Uvek je imala mišljenje o svemu i nije se libila da ga iznese.

Jelena je više puta u javnosti govorila kako je tokom školskih dana imala malo prijatelja, jer su je gledala kao nekog "čudaka" i da se uglavnom družila sa starijima od sebe.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: dragojevic
  01/06/2019 - 21:59
  Interesantno. Odakle onda njene slike (koje su se pre par godina pojavile u javnosti) sa drugaricama iz Poljoprivredne skole.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi