Anastasija, Ceca, Veljko, Bogdana Ražnatović
E-stock
Bogdana i Veljko Ražnatović

E-stock

 Foto: E-stock

Mogao bi da se ostvari i u preduzetništvu. Iako je fizički povukao na porodicu svog tate Veljka Ražnatovića, astrolog tvrdi da je beba Željko po karakteru sličniji Rodićima i da je isti deka Bogdan, a ne Arkan.

Naslednik porodice Ražnatović od prvog sekunda rođenja postao je centar sveta porodicama Ražnatović i Rodić, a astrolog kaže da će maleni Željko uvek biti glavni predmet njihove pažnje zbog horoskopskog znaka i podznaka.

- On je u znaku Blizanca, a u podznaku Lava, i svakako nije obično dete. Upravo zbog lava će uvek težiti da bude u centru pažnje, biće im, što se kaže "gazda u kući", svi će morati njega da gledaju, da pitaju. Već za tri dana Veljko i Bogdana će moći da vide njegov karakter, eto takvo je dete - kaže Dušan i dodaje da bi zbog nekih stvari bilo bolje da je rođen samo dan ranije.

- Ima meseca u Škorpiji što nije dobro u smislu da će biti sklon stresiranju i nerviranju. Ipak, on je zapravo jedna stara i zrela duša, dečak je u prošlom životu bio monah i prošao je razna duhovna uzdizanja, tako da će znati da se nosi sa time. Pozicija Meseca znači i jaku povezanost sa majkom, a Venera predispozicije da se bavi javnim poslom, da će biti poznat, popularan. To je zrela, moćna osoba, dobar organizator, preduzetnik na dedu Bogdana - kaže Veličković.

Ceca Ražnatović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Iskreno, od dede Arkana nasledio je samo ime. Sve drugo je na dedu iz Titela. Željko ima predispozicije i da bude biznismen, ali ima i harizmu koju je nasledio od Cece - kaže Veličković i otkrio u čemu bi još "Cecino mezimče", kako ga je nazvao, mogao da bude uspešan.

- Mogao bi da bude jako, jako popularan. Ne baš kao Ceca, ona je institucija, ali ima mnogo više harizme u odnosu na ostale Ražnatoviće. Odlično bi mu išlo da se bavi politikom, glumom, ali i gradnjom. Najbolje bi bilo da se bavi arhitekturom jer je toliko kreativan, tu bi bio najuspešniji - kaže on i dodaje da maleni dečak i nema šta loše da nasledi ni od jedne porodice.

Dušan Veličković

printscreen

 Foto: printscreen

- Mnogi su mislili da će Veljko biti problematičan kada poraste, ali je Ceca to uspešno iskontrolisala i pogledajte ga sad. Uzoran i lepo vaspitan mladić koji je osnovao porodicu. Ponavljam, jedino taj mesec u Škorpiji može malo da pravi problem novom članu, jer će biti emotivan, za njega će principijelnost i čast biti iznad svega, zna da pamti sve i da teško oprosti, ali izaći će na kraj sa time. Da su zakazali porođaj dan ranije, mesec bi mu bio u Vagi, kao i gradu Beogradu, bio bi svetski čovek i ne bi se nervirao. Ali, sve u svemu, jedan lep horoskop koji predstavlja brojne mogućnosti za uspeh i srećan život - završava Dušan Veličković.

 

Komentari (1)

sale kg

06.06.2020 11:34

Veljko besposličar, Anastasija tek