Sergej Ćetković
Foto: Promo
Sergej Ćetković

Foto: Promo

Foto: Promo

Sergej Ćetković je 14. i 15. februara održao velike koncerte u Zagrebu i Splitu, koji su rasprodati u rekordnom roku, čime je i zvanično započeo veliku regionalnu koncertnu turneju kojom će obeležiti 20 godina uspešne muzičke karijere.

Dan ljubavi je u Zagrebu protekao u duhu Sergejevih pesama, koji je u prepunoj Areni publici priredio svojevrsni muzički spektakl. Prisutni su uživali u čuvenim hitovima kao što su „Oči nikad ne stare“, „Pola moga svijeta“, „Prsten na sto“, „Ljubav“, „Pogledi u tami“, romantičnim emocijama, sjajnoj atmosferi i muzičkom performansu na produkcijski vrhunskom nivou. Sergej je svojom neposrednošću, duhovitošću i šarmom koncert učinio još zanimljivijim, a u jednom trenutku na binu je izašao mladić i zaprosio devojku, a njegov postupak je izazvao vrisak i suze radosnice, pa je i ovaj spektakl krunisan najiskrenijom emocijom koju nose sve pesme popularnog crnogorskog umetnika, a to je ljubav. Publika je gotovo od samog početka bila na nogama i sudeći po reakcijama i emocijama, punog srca izašla iz dvorane.

Sergej Ćetković

Foto: Promo

Foto: Promo

Romantična muzička magija je, uz još jednu prosidbu, dan kasnije ponovljena u krcatoj splitskoj „Spaladium“ Areni, nakon čega Sergej nastavlja svoju turneju u drugim gradovima širom regiona.

Sergej Ćetković

Foto: Promo

Foto: Promo

„Ovo su moji prvi koncerti u zagrebačkoj i splitskoj Areni, pa su samim tim uzbuđenje , odgovornost i očekivanja bili veliki. Mesecima sam se radovao susretu sa ovom divnom publikom koja mi je od samog izlaska na scenu, kako u Zagrebu, tako i u Splitu, dala ogromnu podršku, pa slobodno mogu da kažem da su koncerti prevazišli i moja očekivanja. Potrudio sam se da publika uživa u svakoj pesmi, sve vreme sam osećao veliku ljubav i nadam se da su svi zadovoljni otišli svojim kućama. Nisam mogao da poželim bolji početak turneje kojom obeležavam dve decenije karijere i nadam se da će ovi koncerti postati tradicija.“ rekao je Sergej posle velikog uspeha kojim je još jednom potvrdio status jednog od najkvalitetnijih regionalnih muzičara.

Sergej Ćetković

Foto: Promo

Foto: Promo