Sloba Radanović
Instagram/printscreen
Sloba Radanović

Instagram/printscreen

Sloba Radanović, Foto: Instagram/printscreen

Mladi Jutjuber, pevač i producent Mihajlo Veruović, poznatiji kao Voyage, gostovao je u jednoj popularnoj emisiji i tom prilikom rekao da pojedini Jutjuberi koji snimaju pesme nisu u rangu muzičara već da njihove pesme imaju trenutnu popularnost.

"Publika koju vuku jutjuberi kada izbace pesmu, oni slušaju to dva, tri dana. Naprave veliki bum odjednom, ali to se kasnije, ne sluša. Ali pesme onoga, ko je veća zvezda, kao na primer Dara Bubamara ili Mia Borisavljević, Sloba ili bilo ko od nas, u to uključujem i mene i Anđelu, da ne budem lažno skroman. Te pesme se duže slušaju i to su pesme koje donose profit." - rekao je tada Voyage.

Voyage

Youtube/printscreen

Voyage, Foto: Youtube/printscreen

Jutjuber Baka Prase ga je momentalno napao, kao i pojedini njegovi fanovi, a pevač Slobodan Radanović je imao potrebu da se oglasi i stane na stranu mladog Jutjubera:

"Sad ste se svi okuražili i napali momka od 18 godina. Da, mislim na Voyage-a. Momak pravi muziku, kulturan je, normalan. Kao takav, bolji je uzor deci od većine ostalih tzv. "uzora". Možda se jednostavno nije dobro izrazio. Možda je brzopleto odreagovao i rekao šta ne treba, ali to ne menja činjenicu da ste puni mržnje i jedva dočekate da nekoga ispljujete, prozivate i ponižavate, jer ste naravno nezadovoljni svojim životima. Da ste takvi u rešavanju svojih problema, gde bi vam bio kraj. A 90% vas bi volelo da je na njegovom mestu. Podrška za Voyage-a." - napisao je Sloba.

Sloba Radanović

Instagram/printscreen

Sloba Radanović, Foto: Instagram/printscreen

 

Komentari (2)

mirce

21.01.2020 12:41

Sloba Radanović se opet svadja sa narodom.

Jana

21.01.2020 13:38

Bravo Slobo