PROŠLO JE KRITIČNIH 72 SATA Mladen Mijatović otkrio kako se Dea oseća! I dalje je u ŠOK sobi, postoji mogućnost za nove komplikacije!

Novi detalji!

Dea i Mladen
Dea i Mladen, Foto: Screenshoot Instagram

Prošlo je prvih 72 sata od kako je operisana voditeljka Dea Đurđević koja je u četvrtak rano ujuturu imala saobraćajnu nezgodu kada joj je autobus otkinuo ruku.

Ona se sada oseća veoma dobro i svi su prezadovoljni kako teče postoperativni tok.

 

- I dalje je u šoku sobi, lekari su zadovoljni kako je prošlo prvih kritičnih 72 sata, taj postopretatvni period. Ruka je stabilna i vitalna i to je najvažnije. S obzirom na težinu povrede postoji mogućnost za komplikacije na razne načine. Ostaje na intezvinoj nezi ima tremtan kao svi drugi pacijetni, bez telefon, štampe i televizora. Lekari su izuzetno zadovoljni, kako sve psihčki podnosi s obzirom na težinu povrede. Dea je zahvalna Marku Bumbašireviću i celom timu - otkriva izvor sa VMA.

Mladena Mijatovića, Dein partner je otkrio kako se voditeljka drži.

Dea Đurđević
Dea Đurđević, Foto: Printscreen

- Lekari su mi rekli da je odlično psihički odreagovala nakon ovih prognoza. Nasmejna je, raspoložena i dobro se drži. Toliko je jaka da nije ni zaplakala, sve sada protiče dobro, što sve nas raduje - reko je Mladen Mijatović. Pogledajte OVDE ko je žena koja je pomogla Dei, o kojoj priča cela Srbija!

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi