Milica Jelić i Ivan Paunić
Alo!/Marko Metlaš
Milica Jelić i Ivan Paunić

Alo!/Marko Metlaš

Foto: Alo!/Marko Metlaš

PROČITAJTE JOŠ:

Ivan i Milica

printscreen

Dva puta su odlagali svadbu, a treći put kada su rešili da je organizuju, desio se peh koji će večno pamtiti. Dok su se veselili u elitnom hotelu sa nekoliko stotina prijatelja i rođaka, nisu ni slutili da će im poplava u junu na tranutak uništiti slavlje.

Voda je poplavila salu, a gosti su sa mladencima evakuisani. Na svu sreću ništa nije bilo toliko ozbiljno, pa su se posle sat vremena kada je sve sanirano vratili i nastavili slavlje do kasno u noć.

"Bilo nam je baš lepo, a onda se desio peh sa poplavom. To je bila viša sila, ali nam nije pokvarila svadbu", kaže Milica Jelić.

Milica Jelić i Ivan Paunić

Alo!/Marko Metlaš

Foto: Alo!/Marko Metlaš

"Moram da priznam da smo uprkos svemu ponosni na naše prijatelje, jer su se vratili na slavlje. Zbog toga sam pustila i suzu", kaže Milica.

Najveći problem je bio što im je šesnaestomesečni sin bio u apartmanu na 8. spratu.

"To mi je najveći problem. Moje dete je bilo na osmom spratu, a liftovi nisu radili. Strah me je obuzeo. Nisam znala kako da dođem do svog deteta, ali na svu sreću sve se brzo rešilo", rekla je ona.

PROČITAJTE JOŠ:

Postoji narodno verovanje da kada pada kiša na dan svadbe, mladenci mogu da očekuju dobar brak.

"Ivan je bio pribraniji. Najvažnije je da je sve bilo u redu, da smo se svi dobro proveli. Stvarno imamo svadbu za pamćenje", kaže Milica.