Duško, Vladana
Screenshoot Instagram
Vladana Railić

Instagram

Vladana Railić, Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ:

 

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Screenshoot Instagram

Kako nam je objasnio, vezu su morali da prekinu zato što su se oboje zaljubili jedno u drugo.

Vladana Railić

Instagram

Vladana Railić, Foto: Instagram

- Njoj je od samog početka bilo jasno da će to trajati kratko i da će biti tajno, kao i da on suprugu nikada neće ostaviti zbog trenutne kombinacije, kojih, ko zna koliko je imao u životu.

Međutim, nije mogla ni da pretpostavi da će se zaljubiti u njega, baš kao i on u nju. Razlaz je bio neminovan, ali je oboma teško pao - završava izvor za „Alo!“.

PREPORUČUJEMO JOŠ:

 

Kada smo pozvali misicu i predočili joj saznanja do kojih smo došli, najpre nije želela da o tome govori, pravdajući se kako je zauzeta i kako bi zbog prošlosti mogla da ima problema.

- Molim vas, ja ne bih ništa komentarisala. U dugoj sam i ozbiljnoj vezi, verena sam i ne želim da pričam o svojoj prošlosti. Šta je bilo pre, bilo je.

To se više ne računa - rekla je kroz smeh Vladana, želeći da izbegne odgovor. Na naše insistiranje, uspeli smo ipak da izvučemo potvrdu.

Muvao je i Vargas

Vladanu su, osim naših, muvali i inostrani fudbaleri. Prepiska do koje smo došli desila se između nje i čileanskog reprezentativca Eduarda Vargasa. U njoj fudbaler pita Vladanu gde je i šta radi, i kaže joj da je iz Čilea, ali da živi u Nemačkoj. Nakon što ga ona pita: „Zašto mi pišeš?“, on joj odgovara: „Zato što si lepa žena“ i pita je da li možda govori španski.

Nije mi jasno kako je Jelena mogla da ga zameni onakvim seljakom kakav je Vranješ - rekla je.

Ona je objasnila da se s Ognjenom nikada nije videla, iako je on insistirao na tome vrlo dugo.

- Duška znam odlično - bila je zagonetna ova lepotica.