Ne zanima ga  Zorica: Miroslav Ilić
Dejan Briza
Ne zanima ga  Zorica: Miroslav Ilić

Dejan Briza

Foto: Dejan Briza

Marko Ilić (42), sin pevača, napravio haos u zgradi u kojoj stanuje na Novom Beogradu zbog čega mu slede prekršajne prijave.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, pevač naslednik pravio je nesnosnu buku stanu, zbog čega su ga komšije prijavile policiji. On je isprva lupao komšiji na vrata, a policajce koji su došli na uviđaj je vređao i nije im dao da ga legitimišu.

"Otvorio je vrata policajcima, ali nije hteo da im preda ličnu kartu. Vređao ih je i govorio da ne mogu da uđu u njegov stan zato što je njegovo vlasništvo. Na lice mesta došao je i njegov otac Miroslav Ilić, nakon čega se smirio i dao je ličnu kartu", objašnio je izvor upućen u ceo slučaj i dodao da je pevač patroli koja se našla na licu mesta rekao da se njegov sin tako ponaša zbog uticaja alkohola.

Miroslav Ilić

Dejan Briza/Alo!

Foto: Dejan Briza/Alo!

Miroslav je za potvrdio da je njegov sin prouzrokovao incident u zgradi, kao i šta je bio uzrok tome.

"Bila je u pitanju preglasna muzika, ali je Marko sve regulisao nakon što je policija došla. Komšije su zvale policiju i nije bilo ništa dramatično, samo prosto buka od muzike", rekao je narodni pevač.

Miroslav Ilić

Masanori Jošida/Alo

Foto: Masanori Jošida/Alo

Prema navodima komšija, iz Ilićevog stana je dopirala buka, zbog čega su uznemirene komšije pozvale policiju. Međutim, on se tu nije zaustavio već je izašao iz stana i nastavio da pravi haos. On je izašao u hodnik, došao do ulaznih vrata jednog komšije i počeo je da lupa na vrata njegovog stana", kaže izvor upoznat sa slučajem.

Zbog buke i vređanja policajca Marko Ilić će dobiti dve prekršajne prijave. Prema članu 22 zakona o javnom redu i miru zbog prekršaja vređanja službenog lica u vršenju službene dužnosti kazniće se novčanom kaznom od 50.000 do 150.000 dinara ili kaznom zatvora od 30 do 60 dana. Takođe, sinu pevača preti prekršajna prijava i zbog narušavanja javnog reda i mira ili stvaranje uznemirenja građana svađom ili vikom. Za ovaj prekršaj preti novčana kazna od 5.000 do 20.000 dinara. Inače, Ilićev sin Marko se retko pojavljuje u javnosti, a pre 12 godina napravio je i haos u komšiluku svog oca u Višnjičkoj banji.

NAJČITANIJE VESTI SA ESTRADE

BONUS VIDEO

"STVARNO IMA BOLESNIH LJUDI" Tamara Milutinović o napadu seks manijaka, ali i o momku kojeg krije!

 

Komentari (2)

stoimir

19.11.2019 11:42

ako bude kazna do 50000 hiljada ja placam.

rade

19.11.2019 12:07

Marko je bio dobro dete kazu da se propio deda mu je pio.