Mirjana Antonović i Miroslav Ilić
Alo!
Mirjana Antonović i Miroslav Ilić

Alo!

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić , Foto: Alo!

Neposredno pred susret sa pevačem i njegovim advokatima, Mirjana je otkrila šta očekuje, kako od sudstva, tako i od muškarca koji ne želi da prizna njihovog sina.

- Devin je moj heroj. Kao što znate, on se ovih godina nije samo borio sa Miroslavom, već i sa stvaranjem svoje karijere. Hvala Bogu, sa karijerom je vrlo uspešan i sad još da završi ovo sa Miroslavom, pa će biti spokojan. Njemu ne prija pažnja javnosti, ali bez obzira koliko teško bilo i koliko puta je želeo da odustane, sad mora da istraje. Ne toliko zbog sebe, već u ime svih samohranih majki i nedužne dece koja se nalaze u sličnim situacijama. Svakodnevno mu šalju poruke i mole ga da se ne preda, kaže Mirjana koja se osvrnula i na DNK analizu.

Mirjana Antonović sa sinom Devinom

privatna arhiva

Mirjana Antonović sa sinom Devinom , Foto: privatna arhiva

- Devin i Miroslav su primili sudski nalog da prilože svoj DNK. Devin je to odmah priložio, a Miroslav je odbio i pravi se lud. Može mu se pošto ovde još uvek vlada taj arhaički zakon iz mračnog doba koji podržava takve neodgovorne ličnosti. O izmeni tog zakona uopšte ne bi trebalo da bude bilo kakve diskusije, već odmah treba i mora da se izmeni. On udara direktno po ćeliji familije i uništava celokupnu naciju. Sad mora i sudstvo da se maltretira oko skupljanja raznih dokaza da bi došli do odluke. To košta sve nas, a i sve vas, vremenski i novčano. Ja do juče nisam znala da taj ceh plaća srpski narod, a ne krivac. Šokirala sam se, pošto u Americi taj koji izgubi slučaj plaća sve troškove.

Na pitanje kako će reagovati ako sutra budu sreli Miroslava, Mirjana kaže:

- Ja i Devin bismo imali dosta toga da ga pitamo. Prvo bitno, šta mu je sve ovo trebalo kad je imao priliku da sve obavi u roku od pola sata jednim razgovorom sa Devinom - kaže ona, i ostavlja mogućnost da se pevač sutra ne pojavi na sudu.

- Miroslav je slabić tako da ja sumnjam da će imati smelosti da se pojavi pred sinom i da ga pogleda u oči. Po ovom zakonu pošto je odbio DNK, on se više ne mora pojaviti. Sudstvo moze doći do odluke i bez njega. Sad nam je ostalo da idemo dalje sa svedocima.

Komentari (3)

lala

07.04.2021 16:03

Ne daj se babi, Miroslave. Nadam se da si imovinu odavno prebacio na ženu tako da ova gramziva može samo da ti .... I opušteno. Ne priznaj ništa ni po cenu života.

Nada

07.04.2021 17:56

@lala - A ti "lalo" mozes li ti nekome da p.pus.s kada delis tako lepe savete. Miroslav kada je j.bav.o nije na boga mislio. Pravda ce biti kad tad zadovoljena. Miroslav je dupelizac i od zene nesme da pisne ali idemo dalje ! Moze se naci i neko ko ce od Miroslava uzeti nesto za DNK i nije to problem vec on sam mora da ga uradi !

Grga Pitić

07.04.2021 16:17

Američka, Amerika, zemlja velika...