Beki Bekić
printskrin youtube
Beki Bekić
Beki Bekić, Foto: printskrin youtube

Kada smo mu poručili da mu ni sada nije kasno, i pitali što se ne ugleda na Šabana Šaulića i Miroslava Ilića, koji i pod stare dane pune naslovnice tabloida, on nas ispravlja.

Miroslav Ilić i Šaban Šaulić
Miroslav Ilić i Šaban Šaulić, Foto: Alo!

- Šaban i Miroslav su uvek imali afere ako pogledamo prošlost. A to što se tek sada piše o tome, pa verovatno su znali ranije bolje to da prikriju. Nisam skandal majstor, isti sam kod kuće i na sceni. To mi je odmoglo u karijeri jer me nije bilo u novinama, ali ne žalim, jer nisam ni želeo karijeru baziranu na glupostima. Želim da unuci, kada nešto pročitaju o meni, budu ponosni, a ne da moram da im objašnjavam svoje postupke kao pojedine moje kolege - iskren je Beki, koji je posle tri godine pauze snimio singl „Jedinac“.

Komentari (3)

Misa

08.02.2016 13:54

Decko, ti nemas hitove, u tome je cela tajna !!!

kengur

08.02.2016 15:55

@Misa - Decko, ti onda nemas pojma koje hitove ima Beki ,pogledaj malo bolje njegovu karijeru

JA*

09.02.2016 05:05

Moram da se slozim sa Bekijem.Pored dobrih pesama ne izbijaju iz novina i skandalima....ja se secam davnih,davnih natpisa po novinama kako je Miroslavu zena izbacila sve njegove stvari napolje na na dvoriste....... a kod Sabana ako nije on u pitanju, onda je njegova zena sa nekim novim zabranama koje mu je postavila i nekomm novom selidbom ( obzirom da je stalno menjala stanove /kuce ....... :)