Mirka Vasiljević
Masanori Jošida/Alo!
Mirka Vasiljević, Foto: Masanori Jošida/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

U medije je dospela informacija da je jedna od najpopularnijih mlađih glumica doživela udes i da je priređena veća materijalna šteta automobilu kojim je ona upravljala.

Glumica je potvrdila naša saznanja i hvala bogu dobro se oseća i navodi da je do nezgode došlo pre nedelju ili dve.

"Od svoje 13. pa evo sada do 28. gledala sam da svoj posao vodim isključivo zbog toga što želim da ga radim, bavim se glumom, a ove privatne stvari su moja stvari, ali razumem da je negde interesantan i na to ne mogu da utičem to je sastavni deo mog posla. Istina je da ja već deset godina vozim i sve više provodim vremena u kolima, nažalost, nizam zadovoljna time. Nažalost, ne živim u vremenu kada su moji baka i deka završavali sve u kraju, jer tu vam je pošta, tu vam je škola, prijatelji. Sad je malo drugačije vreme, veliki je grad i moramo na različite krajeve grada. Tu su i predstave, deca, jedna škola je onamo, druga ovamo, što nimalo nije zdravo", rekla je glumica za i nerado potvrdila istinitost informacije koju smo dobili.

Mirka Vasiljević

printscreen

Foto: printscreen

"To je sasvim normalna stvar. Istina je, ja jesam doživela saobraćajnu neprijatnost, ali to je bilo pre dve ili nedelju dana, da ne lupim. Iskreno i zaboravila sam na to. Do sada mi se nije dešavalo da u saobraćaju budem ja ugrožena ili da sam ja nekako ugrozila", rekla je ona, ne želeći da otkrije kolika je materijalna šteta pričinjena.

"Ne znam zašto bi to ikoga zanimalo. Jeste da vas to u početku iznervira, jer naravno morate da odvezete automobil na popravku, skinuta vam je farba, možete da ostanete bez njega, ali kada prođe dan ili dva, shvatite da su to potpuno nebitne stvari da bi se oko njih nervirali, jer dešavaju se tragičnije stvari o kojima nažalost svakodnevno slušamo. Sve je u redu, dobro kao i osoba koja je vozila drugi automobil, što je i meni najvažnije", bila je iskrena Mirka i dodala da na Gardošu ima otvorene predstave tokom jula i avgusta i da bi volela da se više tome posveti pažnja.

BONUS VIDEO: Dorotea Jovanović otkrila koji joj je fetiš u seksu!