Mirka Vasiljević i Vujadin Savić
Milorad Milanković
Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Milorad Milanković

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić, Foto: Milorad Milanković

Kako je za „Alo!” ispričala atraktivna glumica, zbog Vujadinovih poslovnih obaveza i promene kluba oni neće moći da organizuju svadbeno veselje koje toliko priželjkuju.

- Vujadin i ja se ovog leta sigurno nećemo venčati, zato što se njemu u maju završava ugovor u klubu u kojem je trenutno, tako da se sada bavimo time gde će nas život dalje odvesti. To nam je velika stvar, pogotvo što naš najstariji sin uskoro kreće u prvi razred. Sada se bavimo tim važnim životnim promenama koje moramo da rešimo. Svadbe će biti, ne bežimo od toga - rekla je glumica i dodala da ona neće napustiti zemlju.

 

- Sve dok imam volje i energije za rad, nisam spremna da se totalno preselim iz ove države. Sve dok ima poziva i potrebe za radom, biću ovde i radiću, ali naravno da porodica ne trpi. Mi smo u ovih nekoliko meseci stigli da dva puta po mesec dana budemo kod Vujadina u inostranstvu, tako da sve uspevamo da ukombinujemo - otkriva Mirka.

Ona objašnjava kako uspeva da i pored troje dece izgleda besprekorno.

- Uvek u elegantnoj torbi moram da imam sve ono što je potrebno za decu, jer sam veći deo dana s njima. Značajnije mi je da imam vlažnu maramicu nego karmin. Imam 26 godina i one su na mojoj strani, ali prvenstveno čovek mora da bude zadovoljan iznutra i da zna ko je i šta je - rekla je za kraj glumica.

Komentari (1)

Teodora

10.04.2017 16:17

Ne mogu da verujem. Šta ćemo sad? Kako da živimo? Ovaj "izvanredni" fudbaler i ova "fantastčna" glumica neće u brak!? Zašto, kako...o sudbino!!!!Posle ove vesti ništa više nema smisla.