Insta
EON/Printscreen
Insta

EON/Printscreen

 Foto: EON/Printscreen

Dr Darija Kisić Tepavčević, ministarka i članica Kriznog štaba, gostovala je jutros u jutarnjem programu na TV "Prva" kod voditelja Filipa Čukanovića.

Tom prilikom, Darija Kisić Tepavčević govorila je o trenutnoj epidemiološkoj situaciji, te je u jednom trenutku opomenula voditelja koji tokom emisije nije imao masku.

- Prošlo je više od osam meseci otkako je korona virus u našoj populaciji, a mi iznova i iznova pričamo jedne te iste stvari kad je u pitanju prevencija. To su mere koje su i te kako efikasne i koje spasavaju živote. Više smo puta rekli da svi koristimo maske. Evo i vi sad, Filipe, ne nosite masku - rekla je Kisić Tepavčević.

Darija Kisić Tepavčević

EON/Printscreen

Foto: EON/Printscreen

Na to je Filip Čukanović odgovorio "da se njih dvoje nalaze na distanci", ali je ministarka dodala:

- Jesmo na distanci, ali trebalo bi svi u svakom momentu da nosimo maske i da se ponašamo kao da smo potencijalni rezervoari.

Čukanović je nakon toga upitao da li je u redu da, kada su dve osobe na distanci, jedna nosi masku, a druga ne, što su, kako je rekao, epidemiolozi govorili do sada.

- Znate šta, zna se kakva je mogućnost prenose kada dve osobe nose maske, kada nosi samo jedna ili nijedna. U svakom slučaju zdrav razum vam govori da je mnogo manja verovatnoća da se virus ne prenese ukoliko obe osobe nose masku - istakla je Darija Kisić Tepavčević.

Filip Čukanović

EON/Printscreen

 Foto: EON/Printscreen

U emisiju se jutros uključio i Dragan Marković Palma, koji je nedavno privukao veliku pažnju gostovanjem u jutarnjem programu "Prve", kada je Filipu u studiju pokazao jedan od borilačkih zahvata koje praktikuje.

On i Čukanović ovom prilikom prisetili su se tog događaja, te su se na tu temu našalili i nasmejali i gledaoce.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Second hand

28.11.2020 23:18

Zasto Nije bojkotovala gostovanje, kada se doticni ne pridrzava mera?!?

Nada

29.11.2020 07:32

@Second hand - A zasto je gospodja ministarka licemer? I nju su uslikali u kozmetickom salonu, nedavno bez maske! Glavu uz glavu sa zenskom osobom koja joj struze pete! I jos bez maske u kaficu. Da li za njih I za nas vaze razliciti kriterijumi?

Dušan

29.11.2020 01:02

U redu je da se nose maske, ali on je u pravu. Sad su počeli već da preteruju. Nije seo pored nje da pljuje prema njoj, a još manje da je ljubi! Ako se ona toliko plaši nije trebala ni da dođe. Juče je idiot opomenuo Vučića, koji je govorio u Nišu bez maske, i to na otvorenom i na rastojanju od 5-6m. Pošto je govorio u kasarni, možda je trebalo prilikom govora da stavi ZM u ZP ???

Poze

29.11.2020 03:19

Ne boji se ona korone dok puni svoju kasu.

Cvecka

29.11.2020 09:20

Da, tako je i predsednika opomenula???

Vojvodina

29.11.2020 11:42

A ako već to to znaš koji je rizik kad oboje nose maske, jedan... zašto nisi insistirala da stavi masku ili napustila studio??? Ti si onda deo predlaganja mera kojeg se sama ne pridržavas a non stop kritikujete narod... ???

Lažan Kovid

29.11.2020 12:01

ONA SAMO ŠIRI LAŽI I AKO DECA NE PRIME VAKCINU ODUZETA CE BITI OD RODITELJA TO SE ZOVE NASILNO PRIMANJE VAKCINA I NEĆE MOĆI TAKO.