Mimi Oro
printscreen
Mimi Oro

printscreen

Mimi Oro, Foto: Alo

Starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, preko celog leta je uživala na Crnogorskom primorju! Njena omiljena destinacija sve vreme je bila Budva.

Mimi Oro

printscreen

Mimi Oro, Foto: Alo

Pored kupanja, opuštanja i vrelih fotki koje je svakodnevno kačila na Instagram, Mimi se meštanima Budve pohvalila navodno novim dečkom.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Sve vreme su njih dvoje bili prisni. U jednom trenutku su se čak i poljubili, ali nisu želeli da preteruju sa nežnostima, kako ljudi ne bi obraćali pažnju na njih. Nisam baš siguran, ali mislim da joj je to dečko - rekao je izvor blizak portalu "Alo.rs"!

Miljana Kulić uživo u emisiji bacala stolicu i histerisala! Voditelj pretrnuo od straha!

AUTOR: Alo.rs/A.K. DATUM I VREME: 23.08.2019. 09:31 Skandal! Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube Sinoć je Miljana Kulić bila gost emisije "Narod pita". Postavio joj je niz zanimljivih pitanja koja zanimaju čitavu javnost. Nakon video klipa koji je pušten u kom se jasno vidi Miljanina žestoka svađa sa Lunom Đogani na temu njenih emocija prema pevaču Slobi Radanoviću, Kulićeva je prokomentarisala situaciju.

 

Kako ne bismo bili neko ko donosi prevremene zaključke, ostaje nam da vidimo da li je ovo bio novi Miličin dečko ili samo jedan od najboljih drugova.

Mimi Oro

printscreen

Mimi Oro, Foto: Alo

BONUS VIDEO:

Sestra Miljane Kulić ulazi u Zadrugu 3?

 

Tagovi