Mima Karadžić
Promo
Mima Karadžić

Promo

Mima Karadžić, Foto: Promo

Mima Karadžić počeo je sa snimanjem nastavka hit serije „Biser Bojane“, a osim što je u razgovoru za „Alo!“ ekskluzivno otkrio da je jedna od vodećih uloga pripala Slobodi Mićalović, ispričao je zbog čega su im snimanja na plaži često teška i nepodnošljiva.

Sloboda Mićalović

Rajko Ristić/Alo!

Sloboda Mićalović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Kako kaže, osim što je radnja druge sezone potpuno drugačija od prve, u saradnji sa bratom Milanom Karadžićem gotovo je potpuno promenio glumačku ekipu.

Volim vino, a bogami i rakiju!

Mima Karadžić poznat je kao ljubitelj vina, ali kako kaže, u Ulcinju voli da popije i pokoju rakiju. - Ovde, u Ulcinju, ima odličnog vina, ali bogami i rakija im je odlična. Kao što sam vama iz „Alo!“ već rekao, sve što sam zaradio, potrošio sam na dobro piće - kaže Mima kroz smeh.

- Snimanje druge sezone je uveliko počelo, a mi, osim nove radnje, još bolje ljubavne priče, dobrih melodramskih obrta, odličnih kriminalističkih delova, imamo i nove glumce. Ono što će gledaocima sigurno biti zanimljivo je to da Sloboda Mićalović igra komandira ulcinjske policije i u toj ulozi se odlično snašla. Tu su i Aleksandar Radojičić, Nela Mihajlović, Andrija Kuzmanović, Goran Šušljik, a velike uloge imaju i Miona Marković i Jovana Gavrilović. Ekipa je mahom bila izbor mog brata Milana - priča Mima i ističe koliko je teško snimati u takvim vremenskim uslovima.

Velika plaža, Crna Gora, Ulcinj, Ada Bojana

Profimedia

Velika plaža, Crna Gora, Ulcinj, Ada Bojana, Foto: Profimedia

- Ovaj serijal se snima mahom na plaži, na Adi Bojani i u Starom gradu u Ulcinju. Snimanja traju 12 sati, a planirali smo da snimamo bez prekida pedesetak dana. Nekada toliko bude vruće, da ne znaš gde ti je više vrelo. Da li ti gori glava od sunca ili ti je toplije po tabanima od peska. Kada kažemo ljudima da snimamo na Adi Bojani, kažu da smo srećnici, a niko ne zna kako je kada obučeš kostim i kada si na 40 stepeni našminkan i tako satima i satima. Shvatiš koliko su snimanja naporna tek kada se dan završi, a svi smo zajedno smešteni u kampu - objašnjava Karadžić, koji veruje da će nova sezona biti bolja od serije „Budva na pjenu od mora“, koja ga je proslavila kao reditelja.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Očekujem i verujem da ćemo napraviti seriju koja će biti dva puta interesantnija i da će to biti projekat koji će gledaoce prikovati za ekran. Mnogo se trudimo da tako bude. Slikamo na najlepši mogući način i ovaj grad i ovo primorje i jedva čekam jesen da serija počne da se prikazuje na RTS-u. Uspeli smo da se osim sa RTS-om dogovorimo sa još pet televizija - otkrio je reditelj za „Alo!“.