Mima Karadžić
Vesna Đorđević
Mima Karadžić

Vesna Đorđević

Mima Karadžić, Foto: Vesna Đorđević

U intervjuu za „Alo!“ govorio je o privatnom životu, ženama, ali i o tragičnom gubitku prijatelja Dalibora Andonova Grua.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Završeno je snimanje serije „Biser Bojane“. Šta da očekujemo u novoj sezoni?

- Po prvi put smo snimili celu seriju na plaži. Sva radnja dešava se na plaži i biće jako zanimljivo. Osim toga, izdvojio bih divne mlade glumce koji se po prvi put pojavljuju. Veliki ih je broj, pa ih ne bih nabrajao. Bićete oduševljeni. Kada serija bude počela da se prikazuje, voleo bih da onda porazgovaramo i kažete mi kako vam se dopada.

Kada pričamo o Adi Bojani, ne možemo da ne pomenemo Grua, koji je bio njen promoter. Celo leto ste provodili sa njim. Koliko vas je pogodila njegova smrt?

- Jako me je pogodila... U kuću mi je dolazio, smatrao sam ga velikim prijateljem i mnogo mi je žao. Kada sam čuo, nisam mogao da verujem. Bio je promoter Ade Bojane, ali i tog sporta uopšte. Bio je veliki zaljubljenik u kajt i da tako završi, vozeći ga… Ne znam šta bih rekao… Sudbina.

Mima Karadžić

Rajko Ristić/Alo!

Mima Karadžić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

 

Bićete član muzičkog takmičenja u prvoj emisiji „Nikad nije kasno“. Otkud vi u toj ulozi?

- U prošloj sezoni sam isto bio član žirija u prvoj emisiji i cela ta sezona je bila jako gledana. Zato me je Žika pozvao da opet budem u prvoj emisiji i ove nove sezone, ne bi li ponovili gledanost. Ja sve njih volim, pogotovo Žiku i Mareta, oni su moji drugari i nisam mogao da ih odbijem.

Ali vi se ne razumete u muziku i pevanje? Šta ćete ocenjivati?

- Prilično sam veliki antisluhista, ali ja ću da gledam scenski nastup, gledaću sve ono ostalo… Možda me neka pesma dirne, pa dam svoj glas...

Da li će žene imati prednost u odnosu na muške izvođače?

- Ne mora da znači. Pesma je pesma, sad, da li je peva muško ili žensko, bože moj.

Mima Karadžić

Alo! / M. Jošida

Mima Karadžić, Foto: Alo! / M. Jošida

Ako vas dirne pesma, hoćete li zaplakati?

- Hoću, ali samo ako me dirne. Ne mogu plakati tek tako.

Došli ste u raskopčanoj košulji. Da li da pokažete morsku boju ili građu?

- Ovu sam košulju kupio na moru, nekako more još uvek bije iz mene. A imam i tu morsku boju, pa kad dođem ovde, moram da je pokažem. Gledam ove blede mladiće oko sebe koji imaju beogradsku boju, kao da su se sunčali u podrumu. 

Mima Karadžić

Alo!/Rajko Ristić

Mima Karadžić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Stalno ste u ženskom društvu i neretko se fotografišete sa ženama pa postavljate na društvene mreže. Na poslednjoj slici koju ste okačili vi ste sa više od deset žena?

- Moja drugarica je proslavljala otvaranje svog novog salona za lepotu, pa je u restoranu okupila veliki broj žena. Ja sam došao, naravno, i u jednom trenutku sedeo sa čak dvanaest ili trinaest devojaka. Za drugim stolovima je bilo muškaraca, ali za mojim samo žene i ja.

Milutin Mima Karadžić

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Milutin Mima Karadžić, Foto: Foto: Alo!/Nenad Vujanović

 

Da li se od toliko žena izdvaja bar jedna?

- Uvek se neka izdvaja. Ali ja ako bih sad rekao izdvaja se ta i ta, njih jedanaest treba da ne govori sa mnom. Nema potrebe za tim. Naravno da se uvek izdvaja neko poseban, ali o tome ne pričaš sa novinarima (smeh). 

Da li vi koristite neke savremene metode podmlađivanja, botoks i slične filere?

- Ne. Nikada nisam ništa od toga koristio.

Mima Karadžić iskreno o ženidbi, poljupcu sa muškarcem i kumu Žarku Lauševiću!

AUTOR: Alo.rs/J.I. DATUM I VREME: 22.12.2018. 21:21 Ispovest! Žarko Laušević je otkrio da je bio kum na venčanju kolege i prijatelja Milutina Mime Karadžića. O tom venčanju ali i uopšte o privatnom odnosu Mima Karadžić nikada nije pričao mnogo.