Mima Karadžić
Rajko Ristić/Alo!
Mima Karadžić

Rajko Ristić/Alo!

Mima Karadžić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Glumac Mima Karadžić odlučio je da se posle uspešne glumačke i rediteljske karijere baci i na ugostiteljstvo i kupi vilu na Crnogorskom primorju vrednu milion i po evra, saznaje "Alo!".

PROČITAJTE JOŠ:

Halid Bešlić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

NIJE MU LAKO Ima pumpu, motel i stanove ali ovo je prava ISTINA! Halid Bešlić U KREDITIMA!

Kako naš izvor tvrdi, Karadžić je za lokaciju izabrao luksuzni deo Ulcinja, koji je stotinak metara udaljen od plaže.

Mima Karadžić

Promo

Mima Karadžić, Foto: Promo

- Njegov blizak prijatelj kroz razgovor je spomenuo da bi bilo lepo da Mima kupi upravo njegovu kuću, budući da otkako je u inostranstvu, želi da je proda. Iako nije ozbiljno shvatio taj predlog, Mima je otišao u obilazak s bratom Milanom i prijateljem i šokirao se kada je shvatio da je ta vila sve što je zamišljao - kaže izvor i otkriva da je glumac izabrao nekretninu koju čine čak četiri luksuzna apartmana. 

- Budući da mu je čovek od koga otkupljuje vilu veoma blizak prijatelj, sklopili su dogovor da nekretninu isplati kroz nekoliko godina. Prvi deo je oko 350.000 evra i to mu je, koliko sam upućen, Mima već dao. U skladu s mogućnostima i finansijskim troškovima u vezi s projektima na kojima radi, Mima će mesečno davati određene sume novca sve dok svoju velelepnu kuću potpuno ne isplati. Nema sumnje da će biti odličan ugostitelj jer i sam voli da uživa u dobrom odmoru i luksuzu - zaključuje izvor za "Alo!".