Miljana Kulić, Ivan Marinković
Printscreen Instagram
Miljana Kulić, Ivan Marinković

Printscreen Instagram

Miljana Kulić, Ivan Marinković, Foto: Printscreen Instagram

Iako su mnogi nagađali šta se sada dogodilo u njihovom odnosu, Marinković je za „Alo!“ otkrio da se na slavlju nije pojavio jer mu je Kulićeva u toku te noći priznala da on zapravo nije bebin otac.

Ivan, naime, objašnjava da mu je Kulićeva uputila nekoliko poruka u kojima objašnjava da se pravi Željkov otac već nalazi na proslavi i da nema potrebe da on dolazi u Niš.

Miljana Kulić

E-stock

Miljana Kulić, Foto: E-stock

- Pozvan sam, ali šta ću ja tamo kao rijaliti igrač?! Taj epitet me ne dovodi na proslavu. Mada bolje što nisam otišao jer, kako Miljana kaže, nisam otac deteta. Čak mi je u toku noći rekla da je pravi otac bio na proslavi rođenja sve vreme. Zbog svega toga zaključujem samo da su moje tvrdnje da je zatrudnela sa nekim drugim od samog početka bile tačne - izneo je Ivan, a potom nastavio sa uvredama na račun Kulićeve.

Jelena Krunić: Ivana treba da bude sramota

U jednom od svojih statusa, Ivan Marinković osvrnuo se na dolazak rijaliti učesnice Jelene Krunić na proslavu u Nišu, a potom ju je nazvao lažnom zvezdom. - Došlo je čitavih pet poznatih da obeleži slavlje. Došla Jelena Krunić, kakva zvezda, auuuu... Jaooo, šteta što Kija nije došla, ukrala bi im šou, ha-ha-ha-ha - napisao je vidno iznerviran Ivan na društvenim mrežama. Jelena Krunić nije mu ostala dužna, a za „Alo!“ je objasnila koliko je razočarana u sve što Marinković kaže i radi. - Pročitala sam šta je pisao i jedino što mogu da kažem je da treba da ga bude sramota. Svake reči, svakog postupka. U stvari, ne znam ni da li taj čovek ima osećaj sramote, dete mu se rodilo, a on je to proslavio hapšenjem zbog kokaina. Ne pogađa me što me vređa, a ne znam ni da li bi se iko drugi potresao. Bila sam na proslavi i videla sam njegovog sina Željka koji je mali anđeo. Svakako sam uradila više od njega, a on nek se stidi što je piskarao uvrede po društvenim mrežama umesto da bude tamo sa njima. Mogu samo da poželim da Željko povuče na majku - kaže Jelena Krunić.

 - Vodim se time da gde ima dima, ima i vatre i postoji dobar razlog zašto je već nebrojeno puta rekla da nisam otac tog deteta. Čim je završeno snimanje, Miljana me je bombardovala porukama - kaže Marinković, koji o proslavi organizovanoj u čast malenog Željka nema lepe reči.

- Dete koje je rodila niko nije pomenuo u toku slavlja. Bilo je važno slikati se, praviti feštu i jeftinu, šatorsku zabavu u Nišu. Naravno, ispratio sam sve i samo sam im ja bio tema. Sve je izgledalo kao idealan trenutak da poziraju kako bi još malo bili u novinama. Do juče je Miljana kačila slike sina, ali na proslavi koju je napravila povodom njegovog rođenja ga nije spomenula, niti je imala vremena, pošto je morala da se slika sa Đanijevom ženom i ostalim bitnim ličnostima. Sramota i smehoteka - zaključuje Ivan za „Alo!“.

Miljana iskeširala 2.000 evra za proslavu!

Miljana Kulić nije žalila para za proslavu rođenja sina Željka, pa je za zabavu u dvorištu svoje kuće dala više od 2.000 evra. Kulićeva se potrudila da organizuje bogatu trpezu, a prostor je ukrasila balonima, konfetama, vatrometom i raznovrsnim cvećem. Goste su do ranih jutarnjih časova zabavljali pevač i pevačica, a novopečena mama se u nekoliko navrata i sama latila mikrofona i zapevala. Iako su joj u organizovanju proslave pomogli roditelji i prijateljice, Miljana je priznala da ju je organizacija psihički izmorila.

- Imala sam ogromnu podršku svoje porodice i prijatelja u svemu, ali moram priznati da sam se baš umorila. Ne fizički, već psihički - rekla je Miljana za „Alo!“.

Osim porodice i prijatelja, ogromnu podršku Kulićevoj pružili su zadrugari, pa su među prvima stigli Sara Reljić, Jelena Krunić, Sanja Stanković, Jovana Tomić Matora, Milica Dugalić, Bora Santana i mnogi drugi.

 

Komentari (2)

Mima

07.08.2018 22:31

Eto njih u DNK emisiji...polako redom...bljak

WYW

08.08.2018 01:04

Ivan je potpuno u pravu.Festa napravljena za medije i za bolje postizanje cene za Zadrugu.Videlo se da nema ni rodbinu,koja ih se stidi,kao ni prijatelja,pa je dosao jet set otpad,kao sto su i Kulici sami.Dobro da Ivan na Cirkusijadu nije dosao,jer je on kakav takav je NEKO,a KULICI- NIKO i Niska Bruka.