Milica Pavlović
Promo
Milica Pavlović

Nenad Vujanović/Alo!

Milica Pavlović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

 

Kako saznajemo, reč je o jednoj mladoj pevačici kojoj nije pravo što je Pavlovićeva za kratko vreme ostvarila veliki uspeh, ali i o starijoj pevačici koja nikako ne može da prihvati činjenicu da je njeno vreme prošlo. Ljubomorne koleginice Milici na svakom koraku podmeću nogu, a osim što su se nameračile da joj oduzmu saradnike, ne prezaju ni od toga da Pavlovićevu ogovaraju pred drugim kolegama, saznaje VIP.

PROČITAJTE I:

 

* Milica Pavlović važi za jednu od najpopularnijih pevačica u Srbiji

* Njen poslednji album je doživeo neverovatan uspeh

* Dve pevačice iz ljubomore žele da napakoste seksi senjoriti

- Milica je u poslednjih nekoliko nedelja na svojoj koži osetila šta znače zavist i ljubomora kolega. Najpre je mislila da umišlja da neko pokušava da joj naudi, ali se vrlo brzo uverila da dve koleginice imaju nešto protiv nje. Naime, nakon što je objavila album „Zauvek“, koji je muzički, produkcijski, ali i vizuelno ispred svog vremena, kao da je nenamerno stvorila neprijatelje na estradi. Njen album postigao je veliki uspeh, a mnogim njenim koleginicama to nije drago - priča naš izvor i objašnjava:

Milica Pavlović

Dejan Briza/Alo!

Milica Pavlović, Foto: Dejan Briza/Alo!

Karijeru sam gradila postepeno

Pavlovićeva je uspela da za samo sedam godina karijere zaradi najvažnijih 500 miliona pregleda na svom „jutjub“ kanalu. - Nisam ni sanjala da će uspeh stići ovako brzo posle samo sedam godina bavljenja muzikom. Neke moje koleginice su mnogo duže na sceni od mene, pa još nisu doživele da imaju 500 miliona pregleda na „jutjubu“. Karijeru sam gradila postepeno, stepenik po stepenik, i ovo je rezultat mog rada i predanosti. Ne mogu samo jedan hit i jedna dobra pesma da vam donesu ovakvu popularnost. Sve što sam radila, radila sam iskreno i srcem, i publika je to prepoznala - rekla je svojevremeno Milica.

Kada je pozvala svog fotografa, od kog je tražila da naprave novi editorijal, i on joj se javio uz izvinjenje da ne može da je slika kada ona želi, već kada mu obaveze to dozvole. Isti odgovor dobila je od svog snimatelja, ali i od stiliste kog angažuje za veće javne nastupe - priča naš izvor i objašnjava da se pevačica uverila u zle namere koleginica tek kada je čula šta joj rade iza leđa.

Milica Pavlović

Dušan Petrović

Milica Pavlović, Foto: Dušan Petrović

- U jednom trenutku pozvao ju je jedan od saradnika i otkrio joj šta njene koleginice rade, kao i zbog čega je svuda nailazila na zid i problem. Ispričao joj je da je na nekoliko mesta čuo ružnu priču o njoj, koju tendenciozno šire njene koleginice.

Naime, one pričaju kako je Pavlovićeva bahata i bezobrazna i kako maltretira svoje saradnike, kako je u stanju da ih besomučno zove telefonom i maltretira zbog sitnica, kako im ne da mira dok sve ne bude onako kako ona želi, a da im se onda smeje i priča im iza leđa kako oni moraju da je slušaju jer je njena reč zapovest. Osim toga, tendenciozno svima pričaju da Milica svuda namerno kasni jer je umislila da je zvezda i uživa u tome da je svi čekaju, a uz sve to namerno nude više novca oko saradnje i to uz uslov da se prekine saradnja sa Pavlovićevom - ispričao je izvor VIP magazina.

PREPORUČUJEMO I:

 

- Malo je reći da je Milica bila iznenađena kada je čula kakve priče pričaju njene koleginice. Ali kada je malo razmislila, shvatila je zbog čega je, ni kriva ni dužna, dobila takav tretman. Ogovaranje od mlađe koleginice nije je iznenadilo, tim pre što su se na muzičkoj sceni pojavile skoro u isto vreme, ali Milica je za kratko vreme uspela da ostavi trag na toj istoj sceni. Međutim, potpuno ju je šokirao gest starije koleginice - ispričao nam je izvor i dodao:

- Jedinu pouku koju je izvukla iz ovog iskustva jeste da se apsolutno nikada neće ponašati kao svoje koleginice - kaže naš izvor.

Milica Pavlović

Promo

Milica Pavlović, Foto: Promo

POGLEDJATE BONUS VIDEO:

INSTA PROVOKATOR Naterali smo Milicu Pavlović da odgovori na najprovokativniji komentar