Milica Pavlović
Privatna arhiva
Milica Pavlović

Privatna arhiva

Milica Pavlović, Foto: Printscren Instagram
milica dedA

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Popularna pevačica je stalno govorila da je on najvažniji muškarac u njenom životu s obzirom na to da je pored bake Rade, Vladimir brinuo o Milici još od trenutka kada se iz Švajcarske vratila u Srbiju, nakon razvoda roditelja.Kako saznajemo, deda popularne zvezde umro je pre dva dana, a unuka je bila uz njega sve vreme nadajući se da će mu biti bolje. 

MILCA

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen Instagram

Milicu je ova životna nesreća užasno pogodila i već danima ne može da funkcioniše s obzirom na to da nikada nije želela ni da pomisli da će jednog dana doći trenutak da njenog dede nema.

Ona je često u intervjuima govorila o svojim najmilijima.
Baku i deku volim najviše na svetu, a mama i tata mi nikad nisu nedostajali. Oni su se razveli i ja ne mogu da im sudim zbog toga. Ja sam rođena u Švajcarskoj, ali sam posle njihovog razlaza kao mala došla u dom bake i deke, koji su me odgajili. Ovo nije tužna priča i ne želim ničije sažaljenje. Ko zna zašto je tako moralo biti, a ja ne osećam da sam uskraćena od bilo čega - rekla je pre nekoliko godina Milica.
Baka Rada i deda Vladimir trudili su se da joj pruže sve u životu.
– Najsrećniji period mog odrastanja bio je upravo taj sa njima na selu i nikada ga ne bih zamenila gradskim životom. Kada odrastate u maloj zajednici, prinuđeni ste da se naviknete na to da stalno pomažete drugima. Naučite se pravim životnim vrednostima – rekla je nedavno Pavlovićeva

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

N.N

20.11.2020 23:45

Milici Navezniji Muzkarac... Koji je to muzkarac I koja je to Milica