Aleksandra Prijović i Milica Todorović
Alo!
Aleksandra Prijović i Milica Todorović

Danijel Rakočević

Aleksandra Prijović i Milica Todorović, Foto: Danijel Rakočević

Milica Todorović i Aleksandra Prijović su dobre drugarice i koleginice, ali se zbog posla i brzog života retko viđaju.

PROČITAJTE I:

 

Tačnije, nema mnogo prilika da imaju nekoliko minuta za sebe i za ženske priče, pa kada se to desi, obe se radosno prepuste čavrljanju. Tako je bilo i pre dva dana, kada su se slučajno srele na tivatskom aerodromu, gde ih je uslikao paparaco „Alo!“.

Aleksandra Prijović

Danijel Rakočević

Aleksandra Prijović, Foto: Danijel Rakočević

One su došle različitim letovima, ali kako je Prijin avion kasnio, srele su se na aerodromu i rešile da je pravo vreme da odvoje bar pola sata kako bi nadoknadile to što se dugo nisu videle. Milica je odmah želela da sazna kako se Aleksandra snašla sa majčinskim obavezama i kako uspeva da balansira između posla i porodičnih obaveza.

- Aleksandra se ozarila kada je počela da priča o sinu. Veselo je cvrkutala o tome kako je divan, kako se super snašla, kako joj Filip mnogo pomaže... Baš je zvučala srećno i Milici je baš bilo drago što to čuje. Prija je rekla i da ima ogromnu podršku svoje porodice i da zbog toga može da nastupa - kaže izvor „Alo!“ koji se zatekao u blizini. Kako dalje otkriva naš izvor, Milica nije dugo čekala da pređe na pravu stvar, a to je kako je Prija tako brzo uspela da povrati liniju.

Aleksandra Prijović

Danijel Rakočević

Aleksandra Prijović, Foto: Danijel Rakočević

- Ženo, moraš da mi otkriješ šta si radila? Pa izgledaš kao bomba! Kako si tako brzo smršala - interesovala se Milica, a Prija je uz osmeh objašnjavala da se hrani zdravo i da je sve brze, slasne i masne đakonije zaboravila.

- Šta da ti kažem?! Jedem zdravo, samo bobice, salate, avokado... Pomalo i vežbam i eto rezultata - smejala se Prija, dok je Milica huktala da i ona jede zdravo, ali da ponekad poklekne.

- Šta ću kad volim, pa ponekad posustanem. Čokoladne bananice me ubiše - smejala se Milica, a Prija ju je tešila da odlično izgleda i da nema razloga da se sekira. Prijateljice su se na kraju jedva rastale jer su zbog nastupa morale da krenu svaka svojim putem.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO

Milica Todorovic o trudnoći